Title of the document Cenovnik

Hotel Turquoise 5* – Side, Turska

Hotel Turquoise 5* – Side, Turska

Turquoise (13)
Turquoise (22)
Turquoise (17)
Turquoise (5)
Turquoise (11)
Turquoise (4)
Turquoise (23)
Turquoise (25)
Turquoise (35)
Turquoise (33)
Turquoise (26)
Turquoise (27)
Turquoise (13) Turquoise (22) Turquoise (17) Turquoise (5) Turquoise (11) Turquoise (4) Turquoise (23) Turquoise (25) Turquoise (35) Turquoise (33) Turquoise (26) Turquoise (27)

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 kilometara od aerodroma u Antaliji, 3.5 kilometra od Side-a, nalazi se u Sorgunu na samoj obali mora. Sagrađen je 1988. godine a renoviran je 2012. godine i zauzima površinu od 80.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je besplatan.

Sobe:
Hotel ima glavnu zgradu i villa & anex deo. U glavnoj zgradi hotel ima 16 dvosobnih deluxe suite soba (max 4 osobe, površine 45-52 m²), 146 deluxe soba (max 3 osobe, površine 27-28 m²). U villa & anex delu hotel ima 140 standard soba (max 3 osobe, površine 27 m²), 54 dvosobne family sobe (max 4 osobe,
površine 42-43 m²), 8 villa sa 1 balkonom (max 2 osobe, površine 34 m²), 8 villa sa 2 balkona (max 4 osobe, površine 70 m²), 8 villa sa 2 terase (max 4 osobe, površine 73 m²), 10 trosobnih vila sa 3 balkona (max 5 osoba, površine 72 m²), 10 trosobnih vila sa 3 terase (max 5 osoba, površine 75 m²). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon, SAT TV, fen za sušenje kose, bežični internet (besplatno), mini bar (besplatno), sef (plaća se), individualni klima uređaj (u deluxe sobama je centralni klima uređaj).

Hotelski sadržaji:
2 glavna restorana (od kojih je jedan a la carte samo za goste koji borave u villama), 5 a la carte restorana (turski, kineski, italijanski, plodovi mora i steak house – jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), SPA centar, 7 barova, 3 otvorena bazena (jedan od njih za goste starije od 16 godina), bežični internet (u lobiju, oko bazena i u ‘Sultan baru’ besplatno), diskoteka, odbojka na plaži, muzika uživo, parno kupatilo, sauna, aerobik, 2 teniska terena, mini fudbal, animacioni program, stoni tenis, 3 tobogana, mini klub (4-12 godina), midi klub (12-16 godina), 2 dečija bazena, dečiji meni, dečija diskoteka. Plaća se: video igre, bilijar, motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, ronjenje, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Napomena:
Hotel se nalazi u prelepom zelenom okruženju. Odlično ocenjen od strane naših gostiju , kao i na svim sajtovima specijalizovanim za ocenu kvaliteta hotela. Preporuka za sve tipove gostiju.

Ukratko o mestu Side

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka.
Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

U cenu aranžmana je uračunato: 
• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd
• Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x3x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.
• Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
• Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma Antalija, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
• Doplata za gorivo YQ taksa 20 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporučujemo svim putnicima;
• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Doplata: za individulani transfer 50 eur po osobi, za VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 godina ne doplaćuju.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. 

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd.
KRAJ PROGRAMA. Organizator putovanja Big Blue Group, Licenca OTP 255/2010 od 12.02.2010.