Title of the document Cenovnik

Vila 4 Season – Sarti, Grčka

Vila 4 Season – Sarti, Grčka

vila-four-season-sarti (4)
vila-four-season-sarti (1)
vila-four-season-sarti (6)
KODAK Digital Still Camera
vila-4-season-sarti (3)
KODAK Digital Still Camera
vila-four-season-sarti (4) vila-four-season-sarti (1) vila-four-season-sarti (6) KODAK Digital Still Camera vila-4-season-sarti (3) KODAK Digital Still Camera

Pogledajte još predloga za letovanje u Sartiju, klikom na link:
Sarti, letovanje

Cenovnik 1: 
Vila Four season se nalazi u centralnom, starom delu Sartija i na oko 130 metara udaljenosti od plaže. U neposrednoj blizini su naše vile Prokopis i Lefteris. Ovaj lepo uređeni objekat, novijeg datuma raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (pojedini imaju mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta)  koji su smešteni na visokom prizemlju. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Promena posteljine i peškira kao i čišćenje je  jedanput u toku boravka dok u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Cenovnik 2:
Lokacija:
 Vila je odlično pozicionirana, novijeg je datuma izgradnje, nalazi se u starom delu Sartija, u neposrednoj blizini centra mesta, i udaljena je oko 150m od plaže.
Opis: Vila raspolaže sa moderno opremljenim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo/wc,  terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). U četvorokrevetnim studijima pomoćni ležaj je krevet na sprat.
Google maps: 
Latitude: 40.096924
Longitude: 23.977792

Ukratko o mestu Sarti

Neki ga nazivaju “omiljenim selom u Grčkoj”, neki su se ovde zaljubili, neki ostavljali, a neki se iznova vraćaju. Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, na 3km dugačkoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru, smešteno je slikovito, nekada ribarsko mesto, Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da mesto postane najbolja početna tačka za obilazak neverovatnih plaža Sitonije. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za bezbrojne izlete: biciklima, motorima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

Kategorija: Oznake: ,
Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik 1

Cene u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (devizni deo u €)
*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VANSEZONI (uračunat smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*
Teritorijalna doplata za autobuski prevoz severno od Niša se nalazi u tabeli autobuskog prevoza.
U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.
U cenu nije uračunata boravišna taksa 0,5eur dnevno po smeštajnoj jedinici koja se plaća u agenciji.
Polazak grupe autobuskim prevozom je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele.

U cenu aranžmana je uračunato:
– Vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza.
-Smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cenu aranžmana nije uračunato:
boravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija, prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi za decu do 10 godina – VANSEZONA:
–Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) –besplatno u slučaju sopstvenog prevoza. U slučaju autobuskog prevoza plaća samo punu cenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
– Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.
Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
– Za korišćenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prevoza, plaća se cena smeštaja za 2 osobe i prevoz za jednu osobu.

Uslovi za decu do 10 godina – SEZONA:
– Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
– Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) se plaća cena autobuske karte.
– Za korišćenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cena smeštaja (za 2 osobe).

– Troškovi promene već potvđenih rezevacija su 10 eura po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.

Cenovnik 2

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

• najam izabranog smeštaja na bazi 7/10/14 noćenja
• samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
• usluge licenciranog pratioca grupe
• usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
• troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz, za aranžmane na bazi najma
• boravišna taksa 0.5eur/dan u apartmanima svih kategorija
• međunarodno zdravstveno osiguranje
• održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

POPUSTI:

Deca u pratnji dve punoplative osobe:

• od 0 – 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
• osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju cenu autobuske karte

SPAJANJE SMENA:

• za spajanje dve ili više smena u slučaju cene na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 €

DOPLATE:

• za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana
• za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

• svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS
• 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
• čekovima građana najkasnije do 15.12.2023. datumirani svakog 15-og u mesecu.

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.