O nama

Turistička agencija El Mar nastala je 2019. godine sa idejom da decenijsko iskustvo rada u turizmu podeli sa pravim zaljubljenicima u putovanja.

Naše poslovanje podrazumeva kompletnu ponudu turističkih aranžmana svih agencija iz Srbije koje su od poverenja i sa dobrom poslovnom reputacijom.

Umesto da idete od agencije do agencije, kontaktirajte nas kažite nam vaše zahteve i mi ćemo odabrati za vas, a vi ćete uplatiti svoj odmor ličnim dolaskom u poslovnicu ili sve možemo da završimo i bez potrebe ličnog dolaska.

Naš moto je: “Život je avantura” i iza te vodilje stojimo svakom rečju i delom. Život jeste niz avantura koje nas vode kroz svakodnevicu, u kojoj smo uvek na ispitu da li ćemo prigrliti dan sa osmehom ili sa tugom.

Život je avantura, često nepredvidiva, ali ima i onih avantura koje možete sami da izaberete. To su putovanja. Putovanja odavno više nisu luksuz namenjen samo odabranima, već su dostupna svima nama i za svakog se nađe parče sveta koje mogu spakovati u kofer uspomena.

Turisička agencija El Mar nudi pre svega usluge savetnika za putovanja, naša misija je da vas bolje upoznamo i da vam obezbedimo uživanje po vašoj želji.

Mi ne prodajemo jeftina putovanja. Mi kreiramo najbolju ponudu za vas spram vaših želja i mogućnosti. Verujemo da vrednost putovanja prevazilazi okvir cene i epiteta jeftino i skupo.

Vrednost putovanja merimo isključivo obostranim zadovoljstvom, nas kao profesionalnih tragača za dobrom ponudom i vas kao naših krajnjih kupaca koji treba da sa sobom ponesu samo lepe uspomene.

Za sve nove avanture, budite slobodni da nas kontaktirate ili dođete u sedište agencije.