Title of the document Cenovnik

Vila Savovic – Petrovac, Crna Gora

Vila Savovic – Petrovac, Crna Gora

Savovic, Petrovac (31)
Savovic, Petrovac (29)
Savovic, Petrovac (27)
Savovic, Petrovac (30)
Savovic, Petrovac (28)
Savovic, Petrovac (11)
Savovic, Petrovac (1)
Savovic, Petrovac (31) Savovic, Petrovac (29) Savovic, Petrovac (27) Savovic, Petrovac (30) Savovic, Petrovac (28) Savovic, Petrovac (11) Savovic, Petrovac (1)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. u Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Opis smeštaja:

Vila Savovic se nalazi na 300m od plaze. Svi apartmanu su okrenuti ka moru i poseduju kuhinju, kupatilo, klima uredjaj, Sat Tv, wi-fi i terasu. U sklopu vile se nalazi i bazen.

Ukratko o Petrovcu:

Petrovac na Moru je gradsko naselje u opštini Budva u Crnoj Gori. Ovo mesto poznato je po letnjem turizmu, a turističko mesto je još od 1923. Gradska plaža je duga oko 600 metara i jedna od najlepših na tom delu Jadrana. Pored gradske plaže, prisutna je i plaža Lučice. U blizini grada se nalaze dva ostrva, Katič i Sveta Neđelja. Petrovac se širi oko peskovitog zaliva, a sa svih strana je okružen maslinjacima i borovom šumom. Crna Gora ističe Petrovac kao mesto na koje je posebno ponosna zbog njegove zanimljive prošlosti, lepote prirode, plaža, peskovitih uvala i brojnih zaliva. Toplo kristalno more, sa predivnom peskovitom plažom, idealno je mesto za odmor, svakodnevno se organizuju izleti brodom, sa kojim možete posetiti i udaljenije plaže. Zbog prirodnih lepota, ali i bogatog sadržaja koji Petrovac nudi, letovalište je jednako popularno kako među omladinom tako i posetiocima koji se na svoj odmor upute sa porodicom.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

LEGENDA: NA – najam; App – apartman; Studio: Jedna prostorija koju čine: čajna kuhinja opremljena osnovnim posuđem i naznačeni broj ležaja; ND – noćenje sa doručkom;
PP – polupansion (doručak i večera); PA – pun pansion (doručak, ručak i večera); ALL – Allinclusive (sveuključeno: doručak, ručak, večera i piće čiji izbor varira u zavisnosti od izbora hotela); BO – (doručak, ručak, večera, lekarski pregled prilikom dolaska i odlaska, lekarske kontrole, 3 terapije dnevno iz programa kardioloske ili fizikalne rehabilitacije: 1 grupnu + 2 individualne); PM – pogled more; BPM – bocni pogled more; PP – pogled park; PB – pogled brdo; PV – pogledvrt; APP 02 – dvokrevetni apartman zadveosobe.

 

Galerija

Uslovi plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2023.

PL/23