Title of the document Cenovnik

Vila-Hotel ACD – Rafailovići, Crna Gora

Vila-Hotel ACD – Rafailovići, Crna Gora

Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-7
Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-4
Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-5
Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-10
Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-3
Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-7 Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-4 Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-5 Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-10 Vila-ACD-Rafailovici-Crna-Gora-3

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2022. U Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Opis smeštaja:

Vila ACD je mesto gde ćete se osećati kao kod kuće. Potpuno renovirana 2015 godine. Ljubazni domaćini će učiniti sve da vaš boravak učine što prijatnijim. Vila se nalazi na svega 120m od predivne plaže na kojoj možete doživeti sve čari koje pruža Crnogorsko primorje. Lepo uređena plaža, čisto more… Vila poseduje sopstveni rezervoar za vodu i agregat za struju tako da domaćini ništa nisu prepustili slučaju. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, terasu, AC, kablovska TV, wifi, fen za kosu, peglu… Spremačica i svakodnevno menjanje peškira su na usluzi. Dvokrevtne sobe su sa francuskim krevetom, 1/2+1 sobe imaju jedan francuski krevet i fotelju na razvlačenje. Usluga je na bazi polupansiona, doručak – švedski sto, a večera – klasično posluživanje, više vrsta jela, anketa se vrši danas za sutra.

Ukratko o Rafailovićima:

Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere – Bečićkoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem.
Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovići, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore. Na 10 min hoda kroz uredjenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik


U CENU JE URAČUNATO:
smeštaj na bazi polupansiona, održavanje higijene, peškiri.
U CENU NIJE URAČUNATO: boravišna taksa, putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita)
koje možete ugovoriti u agenciji, održavanje higijene, autobuski prevoz, fakultativni izleti i ostali individualni troškove.
BORAVIŠNA TAKSA: nije uključena u cenu, plaća se na licu mesta. Odrasli: 1 €; deca od 12-18 g.: 0,5€; deca do 12 g.- ne plaćaju.

AUTOBUSKI PREVOZ: Nije uključen u cenu aranžmana.
KLIMA URAĐAJ: Upotreba klima uređaja je uključen u cenu.
WIFI: internet je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge koja zbog nedovoljno dobre infrastrukture može biti vrlo promenjivog kvaliteta.
BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

Galerija

Uslovi plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
– 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
– Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski.
ODLOŽENO PLAĆANJE: Način plaćanja i max broj mesečnih rata: čekovi građana 6 rata.

HKg/22

Napomene

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
 Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja
agenciji) koja mora važiti još 3 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
 Punoletni građani Republike Srbije u Crnu Goru mogu da putuju sa važećom ličnom kartom.
 Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u Crnu Goru(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.
VAŽNE NAPOMENE:
 Na dodatne usluge (doplata za polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
 Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
 Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao
mogućnost doplate. LICENCA: Organizator putovanja A 250-2021. CENOVNIK BR.1 od 06.06.2022
 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.