Title of the document Cenovnik

Vila Elpis – Nea Vrasna, Grčka

Vila Elpis – Nea Vrasna, Grčka

Elpis, Nea Vrasna (8)
Elpis, Nea Vrasna (9)
Elpis, Nea Vrasna (1)
Elpis, Nea Vrasna (7)
Elpis, Nea Vrasna (6)
Elpis, Nea Vrasna (3)
Elpis, Nea Vrasna (2)
Elpis, Nea Vrasna (4)
Elpis, Nea Vrasna (5)
Elpis, Nea Vrasna (8) Elpis, Nea Vrasna (9) Elpis, Nea Vrasna (1) Elpis, Nea Vrasna (7) Elpis, Nea Vrasna (6) Elpis, Nea Vrasna (3) Elpis, Nea Vrasna (2) Elpis, Nea Vrasna (4) Elpis, Nea Vrasna (5)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. godine u Nea Vrasni, klikom na link:
Nea Vrasna letovanje

Vila Elpis se nalazi u Nea Vrasni, na svega 30m udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom, idealno za letovanje.

Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice vile Elpis su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20-22m² + terasa, a apartmana cca 27m² + terasa.

Vila Elpis nema sopstveni parking.
GPS koordinate: N 40.709154, E 23.70256

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Nea Vrasna

Nea Vrasna je letovalište koje se nalazi na oko 70 km istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala), izmedju Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak mnogih plaža u okolini. Prelepa duga peščana plaža, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, garancija su da ćete uživati u letnjim čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima.

Vrasna Paralia (Vrasna beach) je malo, mirno, turističko mesto. Nalazi se u Solunskoj regiji, u oblasti Strimonikos. Smešteno između Stavrosa (3km) i Nea Vrasne (1km). U letovalištu postoje supermarketi, restorani i pekare. Plaža u ovom mestu je peščana i veoma široka, sa kristalno čistim morem. Ova plaža je godinama unazad nosilac “Plave zastavice” za urednost, čistoću i kvalitet vode. Mesto je preporuka za letovanje porodica sa decom.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

– 15% popusta za uplatu u celosti do 31.12.2022.
– 10% popusta za uplatu 40% od cene aranžmana na ime rezervacije do 31.12.2022.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
– Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
– Troškovi organizacije puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete
– Autobuski prevoz
– Ostale nepomenute troškove

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja:

– Cene izražene u evrima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.

TT/23