Title of the document Cenovnik

Vila Rena Rula – Nea Vrasna, Grčka

Vila Rena Rula – Nea Vrasna, Grčka

Ren-Rula-Nea-Vrasna (2)
Ren-Rula-Nea-Vrasna (4)
Ren-Rula-Nea-Vrasna (5)
Ren-Rula-Nea-Vrasna (6)
Ren-Rula-Nea-Vrasna (3)
Ren-Rula-Nea-Vrasna (2) Ren-Rula-Nea-Vrasna (4) Ren-Rula-Nea-Vrasna (5) Ren-Rula-Nea-Vrasna (6) Ren-Rula-Nea-Vrasna (3)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. godine u Nea Vrasni, klikom na link:
Nea Vrasna letovanje

OPIS VILE

Vila Rena Rula je vila sa odličnom lokacijom u Nea Vrasni. Udaljena je svega 100 m od peščane plaže i šetališta. Vila se nalazi u mirnoj ulici, a opet blizu prodavnica, kafića i plaže.
Smeštaj: Smeštajne jedinice Vile Rena Rula nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji i apartmani. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem i kombinovanim frižiderom, terasu sa garniturom za sedenje, SAT TV, besplatni WiFi internet. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, a korišćenje klima uređaja moguće je uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno u studijima i apartmanima.
Besplatne usluge: WiFi internet
Tipovi soba:
Svaki od studija poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, garderober, terasu, TV i klima uređaj.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) opremljena kuhinja je u okviru sobe.
Trokrevetni studio (1/3 std) – nalazi se u prizemlju i sastoji se od prostorije sa jednim standardnim i jednim francuskim ležajem, u kojoj se nalazi kuhinja;
Klima i Wifi: Sobe su opremljene klima uređajem (doplata 5€ dnevno na licu mesta). Vila ima besplatan WIFI.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Nea Vrasna

Nea Vrasna je letovalište koje se nalazi na oko 70 km istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala), izmedju Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak mnogih plaža u okolini. Prelepa duga peščana plaža, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, garancija su da ćete uživati u letnjim čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima.

Vrasna Paralia (Vrasna beach) je malo, mirno, turističko mesto. Nalazi se u Solunskoj regiji, u oblasti Strimonikos. Smešteno između Stavrosa (3km) i Nea Vrasne (1km). U letovalištu postoje supermarketi, restorani i pekare. Plaža u ovom mestu je peščana i veoma široka, sa kristalno čistim morem. Ova plaža je godinama unazad nosilac “Plave zastavice” za urednost, čistoću i kvalitet vode. Mesto je preporuka za letovanje porodica sa decom.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Datum polaska autobusa je prikazan u tabeli paket aranžmana, dan pre početka letovanja. Tačno vreme putnik dobija od agencije pred polazak na letovanje.
PAKET ARANŽMANI: Kod paket aranžmana prevoz je uključen u cenu.
DOPLATE: za izbor sedišta u autobusu 15€, doplata za dodatno sedište u autobusu 50€

CENE: su izražene u evrima po sobi za najam sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
CENA SOBE OBUHVATA: uslugu smeštaja u izabranoj sobi, prevoz, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
U CENU NIJE URAČUNATO: putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, autobuski prevoz, boravišna taksa koja se plaća na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku agencije(oko 0,50€ dnevno po smeštajnoj jedinici), održavanje higijene, fakultativni izleti, prevoz i ostali individualni i ne pomenuti troškovi.
POPUSTI:
• deca do 9,99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj.
• deca do 11,99 godina kod PAKET ARANŽMANA koriste sopstveni ležaj i ostvaruju popust -10 €
• jedna osoba, plaća cenu najma apartmana, a na autobuskom prevozu ostvaruje popust, plaća 30€
BORAVAK:
Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da
tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

Galerija

Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja:
– 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
-Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski.
ODLOŽENO PLAĆANJE: do 12 mesečnih rata! Čekovima građana  BEZ UVEĆANJA: za sve rate koje dospevaju do 01.12.23.
PLAĆANJE DO FEBRUARA 2023: Za putnike koji žele odloženo plaćanje do 01.02.2023. obračunava se trošak 1,5% na 3 poslednje rate.

Prevoz