Title of the document Cenovnik

Hotel Potidea Palace 4* – Nea Potidea, Grčka

Hotel Potidea Palace 4* – Nea Potidea, Grčka

potidea-palace-nea-potidea (3)
potidea-palace-nea-potidea (5)
potidea-palace-nea-potidea (7)
potidea-palace-nea-potidea (1)
potidea-palace-nea-potidea (6)
potidea-palace-nea-potidea (4)
potidea-palace-nea-potidea (8)
potidea-palace-nea-potidea (2)
potidea-palace-nea-potidea (9)
potidea-palace-nea-potidea (3) potidea-palace-nea-potidea (5) potidea-palace-nea-potidea (7) potidea-palace-nea-potidea (1) potidea-palace-nea-potidea (6) potidea-palace-nea-potidea (4) potidea-palace-nea-potidea (8) potidea-palace-nea-potidea (2) potidea-palace-nea-potidea (9)

LOKACIJA: Na odličnoj lokaciji, između dva zaliva, Toroneos i Termaikos, smešten je hotel Potidea Palace, sa arhitekturom koja se savršeno uklapa u zeleni ambijent Kasandre. Hotel je potpuno renoviran u proteklih par godina.

SADRŽAJ: parking, lobi sa 2 TV-a, centralni bar, wireless internet, recepcija, servis za pranje veša, salon za lepotu, besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri oko bazena i na plaži, tri restorana, bar kraj bazena, bar na plaži, disko, bioskop na otvorenom, otvoreni bazen sa delom za decu, 2 teniska terena, bilijar, mini klub za decu, opremljena sala za konferenciju (kapaciteta 150 osoba), lekar na poziv, razni sportovi na vodi, animacija za decu, mini market, prodavnica nakita, rent-a-car…

USLUGA: Usluga u hotelu je all inclusive (sve uključeno, samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, terasu, mali frižider, satelitsku TV, klima uredjaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Eco sobe
oko 22 m2, sa pogledom na magistralni put, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Deluxe soba
oko 25 m2, nedavno renovirane, sa pogledom na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Deluxe soba pogled more
oko 25 m2, nedavno renovirane, sa pogledom na more, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior soba

oko 25 m2, moderno uređene, francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, predviđene za 2-3 osobe.

Deluxe family soba
oko 34 m2, sastoji se od dve sobe odvojene vratima, glavna spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena krevata, i druga spavaća soba sa sofom na razvlačenje, predviđene za 2-4 osobe.

Junior suite
oko 34 m2, sastoje se od dve odvojene prostorije: spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofama. Moderan nameštaj, tuš kabina sa hidro-masažom, luksuzni proizvodi za kupanje, 2 plazma TV-a, kafe aparat, peškiri za plažu u sobi (dnevno se menjaju), pristup internetu preko TV-a, predviđeno za 2-4 osobe.

Suite
oko 50 m2, nove sobe, izgrađene 2012. god. Sastoje se od dnevnog boravka sa sofAMA i spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem. Ekskluzivni nameštaj ručne izrade od prirodnog hrasta, 2 plazma TV-a, kafe aparat, pristup internetu preko TV-a, kupatilo sa tuš-kabinom i đakuzijem, luksuzni proizvodi za kupanje, peškiri za plažu u sobi (dnevno se menjaju), predviđeno za 2-5 osoba.

Suite pogled more
oko 50 m2, nove sobe, izgrađene 2012. god. Sastoje se od dnevnog boravka sa sofama i spavaće sobe sa francuskim ležajem. Ekskluzivni nameštaj ručne izrade od prirodnog hrasta, 2 plazma TV-a, kafe aparat, pristup internetu preko TV-a, kupatilo sa tuš-kabinom i đakuzijem, luksuzni proizvodi za kupanje, peškiri za plažu u sobi (dnevno se menjaju), predviđeno za 2-5 osoba.

Google maps:
Latitude: 40.208930
Longitude: 23.320734

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

CENA UKLJUČUJE:

  • Smeštaj na bazi odabrane usluge

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne troškove
  • Boravišnu taksu, plaća se na destinaciji
  • Putno zdravstveno osiguranje

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski.