Title of the document Cenovnik

Hotel Miraggio Thermal Spa & Resort 5* – Paliouri, Grčka

Hotel Miraggio Thermal Spa & Resort 5* – Paliouri, Grčka

miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (4)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (2)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (9)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (10)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (1)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (7)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (3)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (5)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (6)
miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (4) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (2) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (9) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (10) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (1) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (7) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (3) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (5) miraggio-thermal-spa-resort-5-paliouri (6)

LOKACIJA: hotel se nalazi na 5 km od mesta Paliouri i oko 15 km od Pefkohorija. Nov hotel, otvoren za sezonu 2016. Izlazi na peščano-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža).

SADRŽAJ: recepcija, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, mini klub za decu, dečje igralište, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana), teretana, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, mini market, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking…

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate usluga polupansion ili pun pansion (samoposluživanje).

SOBE: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu.

Standard soba pogled bašta
Oko 34-36 m2, prostrane i komforne sobe, nalaze se u prizemlju sa verandom koja koja ima izlaz na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Miraggio soba
Oko 34-36 m2, prostrane i komforne sobe, nalaze se na spratu sa predivnim pogledom na hotelsku baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled bašta
Oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju sa terasom koja gleda na predivnu hotelsku baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite bočni pogled more
Oko 37 m2, nalaze se na spratu sa terasom koja ima bočni pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled more
Oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju ili na spratu, sa terasom sa pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled bazen
Oko 37-39 m2, nalaze se u prizemlju zgrade pored bazena. Kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite sa privatnim bazenom pogled more

Oko 37-39 m2, nalaze se na spratu, sa terasom sa privatnim bazenom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Family junior suite pogled bašta
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na hotelsku baštu, sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Family junior suite bočni pogled more
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima bočni pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaćeg dela sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Family junior suite pogled more
Oko 43-45 m2, nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, predviđene za 2-4 osobe.

Deluxe suite sa privatnim bazenom
Oko 87-89 m2, nalaze se u prizemlju ili na spratu sa terasom koja ima pogled na more. Suite na dva nivoa, sa dve spavaće sobe, međusobno povezane stepenicama, ima dva kupatila, predviđene za 2-5 osoba.

Google maps: 
Latitude: 39.927560
Longitude: 23.707350

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

CENA UKLJUČUJE:

  • Smeštaj na bazi odabrane usluge

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne troškove
  • Boravišnu taksu, plaća se na destinaciji
  • Putno zdravstveno osiguranje

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski.