Title of the document Cenovnik

Vila George – Nikiti, Grčka

Vila George – Nikiti, Grčka

VILA-GEORGE-Nikiti (8)
VILA-GEORGE-Nikiti (12)
VILA-GEORGE-Nikiti (3)
VILA-GEORGE-Nikiti (5)
VILA-GEORGE-Nikiti (2)
VILA-GEORGE-Nikiti (1)
VILA-GEORGE-Nikiti (9)
VILA-GEORGE-Nikiti (8) VILA-GEORGE-Nikiti (12) VILA-GEORGE-Nikiti (3) VILA-GEORGE-Nikiti (5) VILA-GEORGE-Nikiti (2) VILA-GEORGE-Nikiti (1) VILA-GEORGE-Nikiti (9)

Vila GEORGE je nova kuća. Nalazi se u mirnom delu Nikitija, u naselju sa puno novih kuća, vila i vikendica. Udaljena je od plaže i šetališta 360m. Vila se sastoji od 4 prelepa, identična duplex apartmana, od kojih se dva nalaze na spratu a dva na prizemlju sa izlazom u privatno dvorište, travnjak. Ispred same vile na ulazu, nalazi se privatni parking . Svaki duplex apartman ima modernu, totalno opremljenu kuhinju sa aspiratorom, električnim šporetom sa rernom i ravnom pločom, velikim frižiderom koji poseduje veću zamrzivač komoru i porodični trpezarijski sto sa 4 stolice. U okviru dnevnog boravka se nalazi ugaona garniture koja je na razvlačenje te je pogodna i predviđena za spavanje za dve odrasle osobe. U okviru dnevnog boravka nalazi se LCD TV i klima uređaj ( u ceni). Pored dnvenog boravka i kuhinje sa trpezarijom, postoje još dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi bračni krevet a u drugoj se nalaze dva single kreveta. Svaka spavaća soba ima svoj veliki plakar. Takođe, svaka soba ima izlaz na balkon, terasu, ili privatno dvorište ukoliko se nalazi u prizemlju. WiFi internet je u ceni. Kupatilo/wc je novo sa zastakljenom tuš kabinom i prirodnom ventilacijom.

Ukratko o mestu Nikiti

Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110km od Soluna, između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Nikiti se sastoji iz dva dela, starog i novog. Razdvaja ih glavni put koji vodi kroz poluostrvo Sitonija.  Novi deo Nikitija je atraktivniji jer se nalazi uz peščanu plažu i proteže se od glavnog puta, uz koji se nalazi bogata ponuda ugostiteljskih objekata, prodavnice, kao i veliki super market Lidl. Mesto je idealno za porodično letovanje. Plaža je peščana, sa postepenim ulaskom u more, uz koju se proteže uređeno šetalište. Egzotične plaže u okolini privlače sve koji vole divljinu i mir, a blizina Neos Marmarasa i Sartija sve one koji žele noćni izlazak i provod.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Popusti:

deca od 0 – 1.99 godine, besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
dete od 2 – 6,99 godina , besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( nema krevet)
dvoje dece od 2 – 6,99 godina ostvaruju popust po 50% ( dele isti krevet)
deca starija od 7 godina ne mogu da dele isti krevet
U bilo kom smeštajnom objektu, apartmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom krevetu, (punoplatežna osoba + dvoje dece)
Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).

Doplate:

Za 1/1 sobu 85% od cene aranžmana za 1/2 sobu.
Za klima uređaj 3-5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu)- doplata se vrši na licu mesta.
Za polupansion (doručak+večera-meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana- od 10€ dnevno po osobi.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Način plaćanja:

  • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;
  • Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana, zaključno sa 15.12.2019. godine;
  • Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (Banca Intesa).

Program putovanja

Program putovanja:

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak u Nikiti u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Nikitiju .
12. dan – Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji).

13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

· STD: Studio – jedna prostorija sa manjom kuhinjom (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).
· APT: Apartman – jedna spavaća soba+kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).
· Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
· (cene označene zvezdicom *) – paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja.

Prevoz