Title of the document Cenovnik

Vila Manolas Prive, Nei Pori, Grčka

Vila Manolas Prive, Nei Pori

vila-manolas-prive-12
vila-manolas-prive-17
vila-manolas-prive-11
vila-manolas-prive-16
vila-manolas-prive-3
vila-manolas-prive-20
vila-manolas-prive-13
vila-manolas-prive-14
vila-manolas-prive-15
vila-manolas-prive-1
vila-manolas-prive-18
vila-manolas-prive-19
vila-manolas-prive-24
vila-manolas-prive-22
vila-manolas-prive-12 vila-manolas-prive-17 vila-manolas-prive-11 vila-manolas-prive-16 vila-manolas-prive-3 vila-manolas-prive-20 vila-manolas-prive-13 vila-manolas-prive-14 vila-manolas-prive-15 vila-manolas-prive-1 vila-manolas-prive-18 vila-manolas-prive-19 vila-manolas-prive-24 vila-manolas-prive-22

OPIS VILE

Vila Manolas Prive se nalazi u centralnom delu Nei Porija, a od široke peščane plaže je deli samo šetalište. Apartmani se nalaze u prizemlju, imaju svoj zaseban ulaz iz dvorišta u kojem je garnitura za sedenje. Poseduju spavaću sobu u kojoj je francuski ležaj, kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju u kojoj je singl ležaj i u kojoj postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja.

*Klima uređaj uključen u cenu
*Wi Fi Internet gratis
*Promena posteljine na 5 dana
*GPS koordinate: 39.977539, 22.652439

*AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI BRZINU INTERNETA I NIJE ODGOVORNA U SLUČAJU SLABOG SIGNALA ILI NESTANKA INTERNETA USLED TEHNIČKIH PROBLEMA GRČKIH OPERATERA.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 180-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj 180–200cm sa 120–150cm.

Ukratko o mestu Nei Pori

Nei Pori je turističko mesto koje se nalazi u podnožju planine Olimp, na 40-tak kilometara od mesta Katerini. To, nekada samo ribarsko selo, pretvoreno je u modernu i elegantnu destinaciju za odmor, savršeno kombinujući tradiciju i sadašnjost.

Egzotična vegetacija, predivni pogled na planinski vrh obavijen misterijom, kristalno čisto more, čine da u Nei Pori poželite uvek da se vratite.

Nei Pori nudi veliki broj taverni, atraktivnih kako po dizajnu, tako i po raznovrsnim menijima koje nude. Organizovana peščana plaža je idealna za relaksaciju i kupanje u kristalno čistom moru, a ljubitelji vodenih sportova ovde će pronaći sve vrste ponuda. Lepo šetalište i mnogobrojni kafei nude priliku za opuštanje.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Prevoz