Title of the document Cenovnik

Vila Asterias – Paralija, Grčka

Vila Asterias – Paralija, Grčka

Paralija-Asterias (10)
Paralija-Asterias (9)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Paralija-Asterias (3)
Paralija-Asterias (1)
Paralija-Asterias (11)
Paralija-Asterias (10) Paralija-Asterias (9) OLYMPUS DIGITAL CAMERA Paralija-Asterias (3) Paralija-Asterias (1) Paralija-Asterias (11)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2022. godine u Paraliji klikom na link:
Paralija letovanje 2022.

OPIS SMEŠTAJA:

Odlična lokacija vile (na minut hoda od plaže), lepo uređeno dvorište sa prepoznatljivim palmama, čisti i lepi apartmani sa dobrim terasama, ljubazni domaćini . Ovo su samo neki od razloga zašto je ovo omiljena vila za letovanje naših gostiju već više od 10 godina. Do plaže koja je u ovom delu Paralije najšira, vila je udaljena oko 80 metara, a od centra letovališta oko šest minuta hoda. Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini, a u blizini je i market Lidl. Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, liftom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sve terase imaju tendu. Sobe su raznovrsne od trokrevetnih studija koje mogu koristiti dve do četiri osobe, do velikih petokrevetnih i šestokrevetnih duplex apartmana koji se nalaze na prvom i poslednjem spratu, dolazi se liftom, imaju prostranu terasu sa pogledom na Paraliju i Olimp. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 50m od vile(besplatan).
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: kupatilo, TV, kuhinju sa aspiratorom, toaletni stočić, garderober, roletnu, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4-5 apartman: petokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj (140cm) i jedan standardni ležaj (90cm), u drugoj se nalaze dva standardna kreveta (90cm).
1/5-6 apartman: šestokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U obe spavaće sobe se nalazi po jedan francuski ležaj (140cm) i jedan standardni ležaj (90cm) klima-uređaj i TV, kuhinja je izdvojena i pored standardne opreme ima veći frižider.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Paralija

Jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralija, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovališta Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom. Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

CENE: su izražene u evrima po sobi za najam sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
CENA SOBE OBUHVATA: uslugu smeštaja u izabranoj sobi, prevoz, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
U CENU NIJE URAČUNATO: putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, autobuski prevoz,
boravišna taksa koja se plaća na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku agencije(oko 0,50€ dnevno po smeštajnoj jedinici), održavanje higijene, fakultativni izleti, prevoz i
ostali individualni i ne pomenuti troškovi

POPUSTI:
• deca do 9,99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj.
• deca do 11,99 godina kod PAKET ARANŽMANA koriste sopstveni ležaj i ostvaruju popust -10 €
• kada 1/2 studio koristi jedna osoba ostvaruje popust -10% popusta na cenu apartmana
BORAVAK:
Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom
istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.
COVID19: Republika Grčka je propisala mere za suzbijanje pandemije covid-19, svi putnici su obavezni da se pridržavaju mera.

Galerija

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA
USLOVI PLAĆANJA: 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
 Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski.
ODLOŽENO PLAĆANJE: do 7 mesečnih rata! Odloženo plaćanje čekovima građana.
BEZ UVEĆANJA: za sve rate koje dospevaju do 01.11.2022.
PLAĆANJE DO FEBRUARA 2023: Za putnike koji žele odloženo plaćanje do 01.02.2023. obračunava se trošak 1,5% na 3 poslednje rate.

HKG/22

Prevoz

AUTOBUSKI PREVOZ
Datum polaska autobusa je prikazan u tabeli paket aranžmana, dan pre početka letovanja. Tačno vreme putnik dobija od agencije pred polazak na letovanje.
KOD PAKET ARAN ŽMANA PREVOZ JE UKLJUČEN U CENU
Autobubus polasci iz Beograda, duž auto puta, Kragujevca, Kraljeva, V. Banje, Trstenika, Kruševca, Čačka su uključeni u paket.
POPUST ZA POLAZAK: – 5€ (Aleksinac, Niš, Leskovac, Vladičin Han, Vranje)
DOPLATE ZA POLAZAK: Aranđelovac, Topola, G.Milanovac: 10€, Novi Sad, Valjevo, Požega, Užice, Bor, Zaječar: 20€, Negotin i Subotica 25€ (min 3 putn)
DOPLATE: za izbor sedišta u autobusu 10€, doplata za dodatno sedište u autobusu 40€
CENA AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA: povratna karta 60€, za decu do 12 godina 50 € :
Agencija će obezbediti prevoz udobnim autobusima turističke klase (klima, DVD-mp3…). Postoji mogućnost priključenja putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta.
Raspored sedenje se određuje po redosledu prijava putnika, uzrast putnika, i slabije pokretne putnike, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Po zakonu o saobraćaju RS, svaki
putnik mora da ima obezbeđeno sedište. Postoji mogućnost zadržavanja prilikom iskrcavanja/ukrcavanja putnika kao i mogućnost organizovanja transfera kod manjeg broja putnika manjim
vozilima(automobil, kombi i sl.). Rezervacija odredjenog mesta u autobusu doplaćuje se 10 Eura , a izbor sedišta je prilikom rezervacije.
Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga po osobi (jedan komad ručnog prtljaga i jedan komad koji se pakuje u boks autobusa), neophodnog za vreme
letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 10€ (do 25kg) ili neće primiti višak
prtljaga vanstandardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prevoznik ne
odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prevoza, odgovoran je prevoznik. Bicikle i životinje se ne mogu unositi u autobus.

Napomene

BORAVAK:
Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom
istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.
COVID19: Republika Grčka je propisala mere za suzbijanje pandemije covid-19, svi putnici su obavezni da se pridržavaju mera.
NAPOMENE
NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
 Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseci od
datuma povratka sa putovanja. Agencija Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o
viznom režimu.
 Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na
sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.
VAŽNE NAPOMENE:
 Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
 Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE TURISTIČKE AGENCIJE HOLIDAY KAO ORGANIZATORA PUTOVANJA.