Title of the document Cenovnik

Vila Vieni – Paralija, Grčka

Vila Vieni – Paralija, Grčka

Grcka-Leto-Paralija-Vienni-7
Grcka-Leto-Paralija-Vienni-11
Grcka-Leto-Paralija-Vienni-1
Grcka-Leto-Paralija-Vienni-13
Grcka-Leto-Paralija-Vienni-5
Grcka-Leto-Paralija-Vienni-7 Grcka-Leto-Paralija-Vienni-11 Grcka-Leto-Paralija-Vienni-1 Grcka-Leto-Paralija-Vienni-13 Grcka-Leto-Paralija-Vienni-5

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. godine u Paraliji klikom na link:
Paralija letovanje 2023.

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Vieni
Sve sobe imaju:
garderober, noćni stočić, telefon, klima uredjaj, sobni sef (gratis), terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Vila Vieni je udaljena od plaže oko 30m (nalazi se u drugoj ulici od mora), a od centra pet minuta hoda. Apartmani su prostrani ukusno namešteni i izuzetno čisti. Ljubazni domaćini, koji pričaju srpski jezik, stoje vam na raspolaganju. U prizemlju je recepcija sa garniturom za sedenje. Supermarket je preko puta vile, a u neposrednoj blizini su pekare, nekoliko restorana, poslastičarnica kao prodavnice sa raznovrsnom robom. Vila je opremljena wifi internetom na svim spratovima. Sve terase su sa tendom i garniturom za sedenje. Smeštaj je apartmanski, kuhinja je u izdvojenoj niši. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 150m od vile(besplatan).

Tip smeštaja:

1/2 studio: Dvokrevetni apartmani su sa dva standarna ležaja (širine cca 90 cm). Opremljena kuhinja je izdvojena.
1/3 studio: Trokrevetni apartmani sa tri standardna ležaja (širine cca 90 cm) od kojih su dva spojena u francuski. Opremljena kuhinja je izdvojena.
1/4 apartman: četvorokrevetni apartman sastoji se od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan standardan ležaj, a u opremljenoj kuhinji se nalazi sofa na razvlačenje.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Paralija

Jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralija, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovališta Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom. Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Sopstveni prevoz cena po najmu apartmana, cena za 10 noćenja, sopstveni prevoz

Paket aranžman po osobi, cena za 10 noćenja sa autobuskim prevozom
POPUSTI:
• deca do 9,99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj.
• kada 1/2 studio koristi jedna osoba ostvaruje popust -10% popusta na cenu apartmana
CENA PAKET ARNAŽMANA:

uslugu smeštaja u izabranoj sobi, autobuski prevoz, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
CENA SOBE OBUHVATA:
uslugu smeštaja u izabranoj sobi, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
U CENU NIJE URAČUNATO: putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, boravišna taksa koja se plaća na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku agencije (oko 0,50€ dnevno po smeštajnoj jedinici), održavanje higijene, fakultativni izleti i ostali
individualni i ne pomenuti troškovi.
KLIMA URAĐAJ: Upotreba klima uređaja kod vila nije uključen u cenu. Korišćenje se doplaćuje na licu mesta (5-7€ dnevno) u studiju i 10€ dnevno u duplex apartmanu u kući Asterias.
Wifi – Sve kuće su opremljene bežičnim internetom i njegovo korišćenje je besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je
dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

Galerija

Uslovi plaćanja

CENE: su izražene u evrima po sobi za najam sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
STANDARDNE REZERVACIJE
– prilikom rezervacije uplaćuje se 30% , a ostatak u ratama najkasnije 15 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% ostatak u ratama BEZ KAMATE do 30.12.2023.

Prevoz