Title of the document Cenovnik

Hotel Club Del Golfo 4* – Platamona, Sardinija, Italija

Hotel Club Del Golfo 4* – Platamona, Sardinija, Italija

Club del Golfo, Sardinija (8)
Club del Golfo, Sardinija (6)
Club del Golfo, Sardinija (13)
Club del Golfo, Sardinija (2)
Club del Golfo, Sardinija (5)
Club del Golfo, Sardinija (7)
Club del Golfo, Sardinija (15)
Club del Golfo, Sardinija (8) Club del Golfo, Sardinija (6) Club del Golfo, Sardinija (13) Club del Golfo, Sardinija (2) Club del Golfo, Sardinija (5) Club del Golfo, Sardinija (7) Club del Golfo, Sardinija (15)

Lokacija: nalazi se na plaži, u mestu Platamona, na oko 10km od Sasarija, drugog najvećeg grada na ostrvu i 35km od aerodroma u Algeru
Hotelska ponuda: hotel poseduje 114 soba, od kojih 12 soba nema terasu/balkon i agencija ne može imati uticaj na raspored soba, sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje uključeno u cenu, restoran i bar na bazenu i plaži, bazen za odrasle i decu, Wi-Fi u lobiju, teniski teren, teren za mali fudbal, košaku, boćanje, streličarstvo, odbojku na plaži, stoni tenis iznajmljivanje čamaca, kanua, dnevne i večernje animacije, mini klub (od 4-12 godina) i junior klub (od 12-16 godina), parking. Kolektivni kursevi jedrenja, surfovanja,streličarstva, tenisa.
Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klimu, fen, mini bar.
Napomena: starije osobe od 2 godine moraju imati sopstveni ležaj. Deca do 2 godine krevetac – gratis

Usluga: Pun pansion: doručak: švedski sto; ručak i večera: švedski sto + voda, vino i pivo na točenje.
Pogodnosti: hotel za porodice, privatna plaža, mirno okruženje u netaknutoj prirodi za pravi odmor.

Ukratko o Sardiniji

Sardinija je drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru (posle Sicilije) i nalazi se oko 200 km od kopnenog dela Italije. Svoju popularnost gradi na onome čega ima u izobilju, a to su tradicija, očuvana priroda, razvijena infrastruktura i mitsko mesto u mapama letovanja mnogih holivudskih zvezda. Sardinija je pravo ostrvo za letovanje u prelepom ambijentu jer razvoj turizma nije ugrozio autentični izgled ostrva. Za plaže na Sardiniji se kaže da su “evropski Karibi”. Ako želite letovanje u ambijentu netaknute prirode, a sa punim komforom kao u nekoj metropoli onda bi trebalo da posetite ovo ostrvo.

Platamona
…je malo mesto na severnoj obali Sardinije koje se nalazi na oko 10km od Sasarija, drugog najvećeg grada na ostrvu i 35km od aerodroma u Algeru. Platamona je poznata po dugoj peščanoj plaži i pravi je izbor za miran porodiĉan odmor u prirodnom okruženju.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Program putovanja