Title of the document Cenovnik

Hotel Rina 4* – Algero, Sardinija, Italija

Hotel Rina 4* – Algero, Sardinija, Italija

Rina, Sardinija (3)
Rina, Sardinija (5)
Rina, Sardinija (6)
Rina, Sardinija (1)
Rina, Sardinija (4)
Rina, Sardinija (9)
Rina, Sardinija (3) Rina, Sardinija (5) Rina, Sardinija (6) Rina, Sardinija (1) Rina, Sardinija (4) Rina, Sardinija (9)

Lokacija: nalazi se na 100m od plaže i na oko 1,2km do centra
Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, bazen sa đakuzijem za decu i odrasle, terasu, Wi-Fi
Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, mini bar, klimu, sef
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – švedski sto, večera izbor između dva do tri menija
Pogodnosti: blizina peščane plaže, odlična lokacija

NAPOMENA:
Deca od 0-2 god.besplatno (nemaju svoj ležaj, nemaju sedište u avionu).
Doplata za polupansion 12 € po osobi, po noći. Doplata za pogled more 15 € po osobi, po noći. Doplata za 1/1 sobu je 40% od cene aranžmana. Doplata za krevetac, 8 € dnevno. Plaća se na licu mesta.

Ukratko o Sardiniji

Sardinija je drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru (posle Sicilije) i nalazi se oko 200 km od kopnenog dela Italije. Svoju popularnost gradi na onome čega ima u izobilju, a to su tradicija, očuvana priroda, razvijena infrastruktura i mitsko mesto u mapama letovanja mnogih holivudskih zvezda. Sardinija je pravo ostrvo za letovanje u prelepom ambijentu jer razvoj turizma nije ugrozio autentični izgled ostrva. Za plaže na Sardiniji se kaže da su “evropski Karibi”. Ako želite letovanje u ambijentu netaknute prirode, a sa punim komforom kao u nekoj metropoli onda bi trebalo da posetite ovo ostrvo.

Algero
Algero je prestonica severa Sardinije, osnovan u 12. veku u kome se nalazi mnoštvo crkava, kao i Neptunova pećina (stalaktitska pećina). U njemu se još uvek mogu videti primeri arhitekture iz 16. veka, a sedam kula koje su se nekada koristile za odbranu grada i dalje dominiraju Algerom. Centar gradskih dešavanja je luka gde se nalazi pregršt ribarskih čamaca, barova i mesta na kojima možete uzivati u kulinarskim specijalitetima i osetiti duh Sardinije. Nedaleko od grada nalazi se Porto Konte sa svojim divnim plažama kao i impresivni ostaci Palmavera Nuraga. U okolini Algera su turistiĉka mesta: Stintino, Castelsardo, Isola Rosa, Bosa i pored peščanih uvala ima i dugih nepreglednih plaža sa belim peskom i smaragdnom bojom mora

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Program putovanja