Title of the document Cenovnik

Hotel Titanic Beach Lara 5* – Antalija, Turska

Hotel Titanic Beach Lara 5* – Antalija, Turska

Titanic_Beach_Lara, Antalija (22)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (10)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (11)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (26)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (20)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (12)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (7)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (29)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (13)
Titanic_Beach_Lara, Antalija (22) Titanic_Beach_Lara, Antalija (10) Titanic_Beach_Lara, Antalija (11) Titanic_Beach_Lara, Antalija (26) Titanic_Beach_Lara, Antalija (20) Titanic_Beach_Lara, Antalija (12) Titanic_Beach_Lara, Antalija (7) Titanic_Beach_Lara, Antalija (29) Titanic_Beach_Lara, Antalija (13)

Lokacija:
Hotel se nalazi 10 km od aerodroma, 12 km od centra Antalije na samoj obali mora. Otvoren je 2003. godine a renoviran 2013. godine i prostire se na površini od 95.000 m².

Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su uračunati u cenu.

Sobe:
U Glavnoj zgradi hotel raspolaže sa standardnim sobama (za max 2+2 osobe, površine 26 m², od kojih je 7 soba za osobe sa posebnim potrebama), junior suite (max 3+1 osoba, površine 50-70 m²), 2 admiral suita i 2 colonel suita.
U Anex delu hotel raspolaže sa family sobama (za max 3+1 osobu, površine 45 m², sa dnevnom i spavaćom sobom) i standardnim sobama (za max 2+2 osobe, 26 m2). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), bežični internet (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, riblji, turski-plaćaju se), 8 barova, 12 konferencijskih sala (kapacitet od 10 do 1200 mesta), SPA centar, 3 spoljašnja bazena (1 olimpijski), unutrašnji bazen, 4 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, teretana, animacioni programi, aerobik, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, fudbalski teren (54X92m), stoni tenis, pikado, uživo muzika, streličarstvo, 4 teniska terena, jedrenje (sa licencom), diskoteka, akvabik, dečiji meni, 3 dečija bezana, dečije igralište, mini klub (od 4 do 12 godina). Plaća se: masaža, usluge frizerskog i salona lepote, bilijar, internet cafe, kuglanje (4 staze), video igre, osvetljenje teniskih terena, časovi ronjenja, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, usluge doktora i dadilje, pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Napomena:
Hotel se odlikuje odličnom kuhinjom i velikim brojem sadržaja za decu. Renoviran je za letnju sezonu 2013. Preporuka za sve tipove gostiju.

Ukratko o mestu Antalija

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

U cenu aranžmana je uračunato: 
• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd
• Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x3x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.
• Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
• Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma Antalija, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
• Doplata za gorivo YQ taksa 20 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporučujemo svim putnicima;
• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Doplata: za individulani transfer 50 eur po osobi, za VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 godina ne doplaćuju.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. 

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd.
KRAJ PROGRAMA. Organizator putovanja Big Blue Group, Licenca OTP 255/2010 od 12.02.2010.