Title of the document Cenovnik

Spice Hotel & Spa 5* – Belek, Turska

Spice Hotel & Spa 5* – Belek, Turska

Spice hotel, Belek (14)
Spice hotel, Belek (5)
Spice hotel, Belek (13)
Spice hotel, Belek (4)
Spice hotel, Belek (12)
Spice hotel, Belek (15)
Spice hotel, Belek (2)
Spice hotel, Belek (8)
Spice hotel, Belek (6)
Spice hotel, Belek (14) Spice hotel, Belek (5) Spice hotel, Belek (13) Spice hotel, Belek (4) Spice hotel, Belek (12) Spice hotel, Belek (15) Spice hotel, Belek (2) Spice hotel, Belek (8) Spice hotel, Belek (6)

Lokacija:
Hotel se nalazi na obali mora. Udaljen je 35 km od aerodroma u Antaliji i 2 km od Beleka. Otvoren je 2007. godine a renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 91.000 m².

Plaža:
Poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Bar na plaži je takođe besplatan.

Sobe:
Hotel ima glavnu zgradu sa četiri sprata, family zgradu, pool trospratnu zgradu pored bazena i jednospratne i dvospratne vile. Glavna zgrada raspolaže sa 353 standardne sobe, od kojih je 6 namenjeno osobama sa posebnim potrebama (za max 2+2 osobe, površine 36 m²), 25 dvosobnih suite soba (za max 5 osobe, površine 67 m²), 15 dvosobnih duplex apartmana (za max 5 osoba, površine 55 m²), 7 duplex coconut apartmana (za max 5+1 osoba, površine 85 m²). U Family delu je 40 dvosobnih Family soba (za max 4+2 osobe, površine 72 m²). U pool delu se nalazi 40 standardnih pool soba (sa pogledom na bazen, za max 2+1 osobe, površine 35 m²).
Svaka soba ima kupatilo, centralni klima uređaj (u glavnoj zgradi, u Anexu i Villama je individualna), mina bar (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), internet pristup (besplatan), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, azijski, turski, riblji, roštilj – obavezna rezervacija, plaćaju se), dijetetski meni, 5 barova (jedan od njih radi 24h), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 5 vodenih tobogana, SPA centar, novinarnica, menjačnica, bežični internet (kod recepcije besplatan), sala za konferencije (kapacitet 1300 mesta), 6 salona za prijeme kapaciteta 10-50 osoba, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, pikado, animacioni program, diskoteka, 4 teniska terena, dečiji meni, 2 dečijia bazena, 2 dečija vodena tobogana, unutrašnji dečiji bazen ,dečije animacije, dečije igralište, mini klub (od 4 do 12 god), junior klub (od 13 do 16 god). Plaća se: masaža, kuglanje, bilijar, video igre, motorni sportovi na vodi, najam teniskih rekvizita i osvetljenje terena, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Napomena:
Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom. Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima. Preporuka za sve tipove gostiju.

Ukratko o mestu Belek

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednom mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju sa atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima.

Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

U cenu aranžmana je uračunato: 
• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd
• Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x3x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.
• Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
• Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma Antalija, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
• Doplata za gorivo YQ taksa 20 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporučujemo svim putnicima;
• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Doplata: za individulani transfer 50 eur po osobi, za VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 godina ne doplaćuju.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. 

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd.
KRAJ PROGRAMA. Organizator putovanja Big Blue Group, Licenca OTP 255/2010 od 12.02.2010.