Title of the document Cenovnik

Hotel Musho 4* – Sarimsakli, Turska

Hotel Musho 4* – Sarimsakli

Musho, sarimsakli (1)
Musho, sarimsakli (9)
Musho, sarimsakli (8)
Musho, sarimsakli (5)
Musho, sarimsakli (12)
Musho, sarimsakli (1) Musho, sarimsakli (9) Musho, sarimsakli (8) Musho, sarimsakli (5) Musho, sarimsakli (12)

Opis hotela:

Lokacija:
Hotel Musho 4* se nalazi na samom ulasku u Sarimsakli, na oko 800m od centra letovališta. Izgrađen je 2016. godine na površini od 10.000m2. Hotel je udaljen od Edremit Koca Sezit aerodroma 44 km, a od Izmir Adnan Menderes aerodroma 169 km. U letnjim mesecima ne postoje neugodne i sparne toplote koje smetaju turistima. Hotel se nalazi u mirnom i tihom području, pored kristalnog mora, sa dugom i finom peščanom plažom i nudi mogućnost luksuznog odmora svojim gostima.

Sadržaj hotela:
U sklopu hotela nalaze se još i otvoreni bazeni sa delom za decu, spa i wellness centar, tursko kupatilo i finsko kupatilo, saunu, a za rekreativce tu je i teren za odbojku na pesku kao i bar na prelepoj peskovitoj plaži hotela Musho.Pored toga, hotel Musho u svom sklopu sadrži još i nekoliko barova, restoran, bife, poslastičarnicu, lobi. Sobe su veoma komforne, imaju LED TV sa satelitskim kanalima, sef – besplatno korišćenje, telefon, kupatilo, fen, terasu.

Plaža:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Na plaži se nalazi beach bar gde se ležaljke i beach set doplaćuju.

Usluga u hotelu:
Izbor sveže hrane sa turske obale Egejskog mora, kao i neka internacionalna jela služe se u hotelskom restoranu.Hotelska usluga je All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru, dijetalni i dečiji meni – celog dana do 22,00 h, Doplaćuje se: Turska kafa, ceđeno voće, flaširana pića i sva uvozna pića, pranje i peglanje veša, peškiri za plažu, usluge u spa centru (masaže, tretmani i slično).

Sadržaj i tipovi soba:
Hotel ima 6+1 spratova i čak 4 lifta i ukupno 164 sobe popunjeno sa 360 ležajeva moderno i luksuzno opremljenih. Sobe sadrže francuski balkon/balkon, tuš kabinu, LCD TV, tepih, satelitske kanale, fen za kosu, klimu, telefon, mini bar (uz doplatu), ogledalo za šminkanje, sef (besplatno). Wi-Fi u sobama je, takođe, besplatan za korišćenje.Standardne sobe – 25m2, jedna soba sa bračnim ili dva odvojena kreveta.Family sobe – 40m2 , dve sobe odvojene vratima, jedno kupatilo.

Check in vreme je 14:00, a check out vreme je 10:00.

Porodicama se posebno svidela lokacija za boravak sa decom.

Ukratko o mestu Sarimsakli

Sarimsakli je jedno od najznačajnijih letovališta u Turskoj i nalazi se na 790 km udaljenosti od naše granice. Leži na obroncima planine Seytan sofrasi što u prevodu na naš jezik znači djavolja trpeza. Sarimsakli pored lepih plaža krase plantaže maslina, vinove loze i pistaća kao i blizina borove šume. Preko puta ovog turskog letovališta se nalaze 24 ostrva od koga je jedno grčko ostrvo Lesbos. Poznata mesta blizu Sarimsaklija su jos i Troja (171km), Pergamon (66km), Izmir (155 km) i Efes (250km). Nedaleko od ove turske destinacije Sarimsakli – nalazi se i letovalište Ayvalik na oko 7 kilometara. Ove dve destinacije su povezane mini busevima koji imaju polaske na svakih pola sata.

Jedna od karakteristika ovog poznatog letovališta je ta da vlažnost vazduha iznosi samo 0.5% i zbog  toga Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu banju. Izuzetno pogodna destinacija za osobe za lečenje disajnih organa (astma, hronični bronhitis) kao i srčanih oboljenja i po preporuci Svetske zdravstvene organizacije ovo letovalište je na prvom mestu u odnosu na ostale turističke destinacije. Pre nego je postao omiljena destinacija turista, ovo mesto je bilo ribarsko mesto koje je ponekad ugostilo putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Danas, letovalište Sarimsakli se nalazi u samom vrhu turističkih destinacija. Šetaliste u letovalištu Sarimsakli je prepuno restorana i pružiće vam prelepi užitak uz topli zalazak sunca. Na kraju dana, za one koji vole i noćni provod, tu su i noćni klubovi i barovi za nezaboravnu zabavu.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

DETE GRATIS U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU
BUYUK BERK, BILURCU od 0 do 7 godina
OLCAY, SEZER, KALIF, G. MILANO, NERGIZ, AMFORA, ACEM, VAROL, GAMZE & MUSHO od 0 do 6 godina
HALIČ PARK, GRAND TEMIZEL od 0 do 3 godine

BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 15:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan
da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.
ISHRANA: kod svih hotela obroci se serviraju je po principu “Švedskog stola“ (buffet). Gosti holeta Olčaj mogu u hotelu Sezer da da doplate večeru na licu mesta.
FINANSIJE
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
– korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
– Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Prevoz autobusom visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje-preporuka!;
– Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom, troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja, ostali troškovi.
SMEŠTAJ U JEDNOKREVETNOJ SOBI: Cena i raspoloživost na upit!


PRTLJAG:
Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga po osobi (jedan komad ručnog prtljaga i jedan komad do 25 kg koji se pakuje u boks autobusa ), neophodnog za vreme letovanja.
U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 20€ (do 25kg) ili neće primiti višak prtljaga van standardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prevoznik ne odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prevoza, odgovoran je prevoznik. Bicikle i životinje se ne mogu unositi u autobus.

Galerija

Uslovi plaćanja

CENE: su izražene u evrima po osobi na bazi 1/2 standard sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
USLOVI PLAĆANJA: 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
PLAĆANJE: gotovinom, čekovima građana, virmanski.
ODLOŽENO PLAĆANJE: Odloženo plaćanje čekovima građana, BEZ UVEĆANJA do 15.12.2024.

Napomene

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
-Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
-Agencija ne snosi odgovornost za izmene režima putovanja.
-Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.
VAŽNE NAPOMENE:
-Na dodatne usluge (doplata za polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
-Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
-Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.