Title of the document Cenovnik

Hotel Fafa Grand Blue 5* – Drač, Albanija

Hotel Fafa Grand Blue 5* – Drač, Albanija

grand blue fafa-drač-elmar (1)
grand blue fafa-drač-elmar (8)
grand blue fafa-drač-elmar (4)
grand blue fafa-drač-elmar (2)
grand blue fafa-drač-elmar (3)
grand blue fafa-drač-elmar (1) grand blue fafa-drač-elmar (8) grand blue fafa-drač-elmar (4) grand blue fafa-drač-elmar (2) grand blue fafa-drač-elmar (3)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. u Albaniji, klikom na link:
Albanija, letovanje 2022.

Opis:

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Golem, udaljen je 13 km od centra Drača, 40 km od aerodroma u Tirani.

Plaža: privatna peščana plaža, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
Sobe: hotel raspolaže sa 200  soba.
Superior sobe su površine oko 27-35 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle osobe), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, treći standardni ležaj, a dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno, bazen, more ili bočnim pogled more.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu , TV, telefon, sef, frižider,  balkon/terasu, wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restorani, spa, park za decu, dečiji klub, dečiji bazen sa toboganima,  bazen, uživo program uveče i animacija.

Usluga: All Inclusive (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje).

KLIMA: DA (doplata)

INTERNET: DA (besplatno)

BAZEN: DA

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima (uključujući i mere pandemije covid-19), te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Ukratko o Draču

Drač je najprometnija luka Albanije, udaljen je 34 kilometra od Tirane. Drač /Durres je najstariji grad Albanije sa istorijom dugom više od 3000 godina, pun arheoloških nalazišta i zanimljivih lokaliteta.

Danas je Drač moderan grad sa oko 120 hiljada stanovnika i turistički centar sa novoizgrađenim zgradama, hotelima, ugostiteljskim objektima. Kao jedan od najbližih albanskih gradova Srbiji, Drač je među građanima Srbije jedno od popularnijih letovališta u Albaniji. Nije neuobičajno da plaže dugačke kilometrima budu preplavljene gostima i turistima jer je Drač, osim po odličnoj lokaciji, prepoznat i kao mesto za dobru zabavu i izlaske.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Uslovi plaćanja

Napomene

VAŽNE NAPOMENE:

Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja…), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.

Putnici, državljani Srbije u Albaniju mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

 

OPŠTE NAPOMENE:

Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.

dete od 0-6g. u pratnji dve punoplatežne osobe ima besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 6-12g. koje koristi standardni ležaj ne ostvaruje pravo na hotelski popust.

Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.

Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.

Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.

Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.

Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.

Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.

Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled i broj sobe, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.

U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.

Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 2 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).

Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.