Title of the document Cenovnik

Hotel Park 3* – Budva, Crna Gora

Hotel Park 3* – Budva, Crna Gora

HotelPark-Budva (1)
HotelPark-Budva (4)
HotelPark-Budva (5)
HotelPark-Budva (2)
HotelPark-Budva (3)
HotelPark-Budva (9)
HotelPark-Budva (10)
HotelPark-Budva (20)
HotelPark-Budva (19)
HotelPark-Budva (23)
HotelPark-Budva (1) HotelPark-Budva (4) HotelPark-Budva (5) HotelPark-Budva (2) HotelPark-Budva (3) HotelPark-Budva (9) HotelPark-Budva (10) HotelPark-Budva (20) HotelPark-Budva (19) HotelPark-Budva (23)

Lokacija:
Hotel Park*** se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada je udaljen 15 minuta laganog hoda.
Hotel je renoviran 2017. godine. Raspolaže sa 120 soba.

Plaža:
Hotel je lociran na 50m od Slovenske plaze.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi bar, restoran, letnja bašta, parking hotela, wi-fi internet konekcija u celom hotelu.

Sobe: 
Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.  Sve sobe imaju kupatilo sa tus kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini frižider i WiFi. Standardne sobe su na spratu i okrenute su ka moru ili ka putu. Standard sobe okrenute ka moru imaju terasu.  Economy sobe su u prizemlju hotela.

Usluga: 
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (dorucak-švedski sto, večera-izbor jela iz menija).

Napomena:
Gostima hotela Park 3* je na raspolaganju bašta sa lezaljkama koje su uključene u cenu. Pored hotela je teren za male sportove (odbojka, košarka, mali fudbal).

Ukratko o mestu Budva

Uličice i trgovi Starog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar,turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …

 

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

U cenu aranžmana je uračunato:

• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h)

U cenu aranžmana nije uračunato:

• Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine
• Boravišna taksa
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporučujemo svim putnicima;
• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. 

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

SOPSTVENI PREVOZ
1.dan 
Putovanje sopstvenim prevozom do Budve. Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.

2.dan – Pretposlednji dan 
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak iz Budve sopstvenim prevozom.