Title of the document Cenovnik

Vila David – Dobre Vode, Crna Gora

Vila David – Dobre Vode, Crna Gora

David, Dobre vode (17)
David, Dobre vode (12)
David, Dobre vode (9)
David, Dobre vode (13)
David, Dobre vode (1)
David, Dobre vode (15)
David, Dobre vode (17) David, Dobre vode (12) David, Dobre vode (9) David, Dobre vode (13) David, Dobre vode (1) David, Dobre vode (15)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2022. U Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Pansion DAVID je objekat lociran kraj same plaže. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo, balkon,televizor , frižider, klimu (uključena u cenu ), a velika većina i pogled na more.David raspolaže restoranom sa velikom natkrivenom terasom, konobom, otvorenim bazenom sa morskom vodom, kafe barom na bazenu, parkingom, recepcijom…Internet je dostupan na recepciji i u restoranu. Vila ZLATAR je udaljena manje od 50 metara od plaže. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, balkon, klimu (uključeno u cenu), frižider, veliki led televizor sa satelitskim programom, a pojedine i pogled na more. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i četvorokrevetnim studijima koji imaju i čajnu kuhinju sa potrebnim posuđem. Na svakom spratu u hodniku nalazi se zajednička čajna kuhinja, a na vrhu zgrade velika panoramska terasa opremljena garniturama za sedenje i roštiljem. Cela zgrada je pokrivena wi- fi internetom. Parking je besplatan.

Ukratko o mestu Dobre Vode

Desetak kilometara južno od Bara nalaze se Dobre Vode sa peščano-šljunkovitom plažom Veliki Pijesak koja spada u plaže I kategorije i jedna je od najlepših na južnom Jadranu. Na plazi se mogu iznajmiti suncobrani, ležaljke, čamci, pedaline…Pokraj plaže ima nekoliko hotela, restorana, kafića, plažnih barova, poslastičara, prodavnica… Zbog blizine planine Rumije i susretanja vazdušnih strujanja sa mora i sa Skadarskog jezera klima je izuzetno prijatna i naročito pogodna za decu i osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Program putovanja