Title of the document Cenovnik

Kuća Đurišić 2* – Igalo, Crna Gora

Kuća Đurišić 2* – Igalo, Crna Gora

Kuća Đurišić, Igalo (11)
Kuća Đurišić, Igalo (7)
Kuća Đurišić, Igalo (20)
Kuća Đurišić, Igalo (2)
Kuća Đurišić, Igalo (4)
Kuća Đurišić, Igalo (11) Kuća Đurišić, Igalo (7) Kuća Đurišić, Igalo (20) Kuća Đurišić, Igalo (2) Kuća Đurišić, Igalo (4)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2020. u Crnoj Gori, klikom na link:
https://elmar.rs/aranzmani-ponude/crna-gora-letovanje-2020/

Opis smeštaja:

Kuća Đurišić** udaljena je oko 500m od Titove vile i “blatne plaže”. Smeštena je na obali reke Sutorine u hladu ispod kivija i vinove loze. Kuća je od najbliže plaže udaljena oko 250m. Sobe u kući Đurišić su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, frižider, elekrični čajnik, terasu, klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu), besplatan wifi i imaju mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje na spratu.

Gostima je na raspolaganju veliko dvorište i parking prostor koji je besplatan. Preporučujemo porodicama sa decom, onima koji vole miran odmor i ljubiteljima ribolova, za koje je obezbeđeno pecanje iz dvorišta kuće.         

GPS koordinate: 42.450948, 18.500188

Ukratko o mestu Igalo

Igalo je grad u opštini Herceg Novi. Geografski položaj i začudjujuća lepota prirode čine Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na obali Crne Gore. Naselje sa puno zelenila i sunca, poznato kao mesto sa razvijenim zdravstvenim turizmom, sa osloncem na korišcenje lekovitog blata. Ima preko 200 suncanih dana godišnje i dugu kupališnu sezonu koja traje od maja pa sve do oktobra. Duž šetališta Pet danica koje povezuje Igalo i Herceg Novi , nalaze se razni sadržaji koji gostima omogućavaju sadržajan, prijatan i opuštajući odmor.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

CENE SU IZRAŽENE NA BAZI DNEVNOG NAJMA PO OSOBI U EUR

 

CENA OBUHVATA:

  • smeštaj u sobama na bazi najma

CENA NE OBUHVATA:

  • prevoz
  • ishranu
  • boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade Crne Gore, deca do 2 god ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 2-12 god imaju popust 50% na cenu boravišne takse

POPUSTI I DOPLATE:

  • deca do 2 god. borave gratis
  • deca od 2-12 god imaju popust 50% na cenu smeštaja u zajedničkom ležaju sa odraslom osobom, a u sopstvenom ležaju 30%
  • za smeštaj u sobi 1/1 doplata 50% u periodu od 01.07-31.08., u ostalim terminima bez doplate

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

NAČINI PLAĆANJA:
 – prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12.2020. godine (10. ili 20. u mesecu).

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.