Title of the document Cenovnik

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac, Crna Gora

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac, Crna Gora

Vile Oliva Petrovac (17)
Vile Oliva Petrovac (21)
Vile Oliva Petrovac (13)
Vile Oliva Petrovac (20)
Vile Oliva Petrovac (16)
Vile Oliva Petrovac (18)
Vile Oliva Petrovac (14)
Vile Oliva Petrovac (17) Vile Oliva Petrovac (21) Vile Oliva Petrovac (13) Vile Oliva Petrovac (20) Vile Oliva Petrovac (16) Vile Oliva Petrovac (18) Vile Oliva Petrovac (14)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. u Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Opis smeštaja:

Lokacija: Hotel se nalazi na udaljenosti od oko 80m od plaže, u mestu Petrovac, oko 20 km od centra mesta Budva i oko 40 km od aerodroma Tivat.
Hotelska ponuda: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar,bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, SPA centar, masaže (uz doplatu). Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i 11 vila. U okviru otvorenog bazena nalazi se šank bar na kojem možete koristiti usluge pića i poslastica. Pored spoljašnjeg, hotel poseduje i unutrašnji bazen veličine 100 m2 koji sa svojim dodatnim sadržajem čini SPA. Ove usluge, gostima su dostupne u centralnoj zgradi na -2 spratu. Korišćenje sadražaja kao što su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se dodatno naplaćuju
Sobe: Hotel raspolaze sa 98 standardnih, 138 superior soba kao I 23 duplex apartmana , Svaka soba sadrzi klima-uređaj, kupatilo, mini bar (uz doplatu), TV, sef, Wi-Fi internet, balkon.
Ishrana:
All inclusive – (doručak, ručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela), nacionalna pića (rakija, belo vino, crno vino, pivo, čaj, voda, sokovi) u restoranu od 10-23h i na bazenu od 10 -18h, popodnevna užina u restoranu (kolač, voće, palačinke).

Ukratko o Petrovcu:

Petrovac na Moru je gradsko naselje u opštini Budva u Crnoj Gori. Ovo mesto poznato je po letnjem turizmu, a turističko mesto je još od 1923. Gradska plaža je duga oko 600 metara i jedna od najlepših na tom delu Jadrana. Pored gradske plaže, prisutna je i plaža Lučice. U blizini grada se nalaze dva ostrva, Katič i Sveta Neđelja. Petrovac se širi oko peskovitog zaliva, a sa svih strana je okružen maslinjacima i borovom šumom. Crna Gora ističe Petrovac kao mesto na koje je posebno ponosna zbog njegove zanimljive prošlosti, lepote prirode, plaža, peskovitih uvala i brojnih zaliva. Toplo kristalno more, sa predivnom peskovitom plažom, idealno je mesto za odmor, svakodnevno se organizuju izleti brodom, sa kojim možete posetiti i udaljenije plaže. Zbog prirodnih lepota, ali i bogatog sadržaja koji Petrovac nudi, letovalište je jednako popularno kako među omladinom tako i posetiocima koji se na svoj odmor upute sa porodicom.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

LEGENDA: NA – najam; App – apartman; Studio: Jedna prostorija koju čine: čajna kuhinja opremljena osnovnim posuđem i naznačeni broj ležaja; ND – noćenje sa doručkom;
PP – polupansion (doručak i večera); PA – pun pansion (doručak, ručak i večera); ALL – Allinclusive (sveuključeno: doručak, ručak, večera i piće čiji izbor varira u zavisnosti od izbora hotela); BO – (doručak, ručak, večera, lekarski pregled prilikom dolaska i odlaska, lekarske kontrole, 3 terapije dnevno iz programa kardioloske ili fizikalne rehabilitacije: 1 grupnu + 2 individualne); PM – pogled more; BPM – bocni pogled more; PP – pogled park; PB – pogled brdo; PV – pogledvrt; APP 02 – dvokrevetni apartman zadveosobe.

 

Galerija

Uslovi plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2023.

PL/23