Title of the document Cenovnik

Vila Stojkovic – Rafailovići, Crna Gora

Vila Stojkovic – Rafailovići, Crna Gora

Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-9
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-5
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-3
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-6
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-4
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-8
Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-9 Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-5 Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-3 Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-6 Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-4 Vila-Stojkovic-Rafailovici-Crna-Gora-8

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. u Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Opis smeštaja:

Vila „Stojković“ nalaze se u Rafailovićima, ispod magistrale na oko 160 m udaljeni od plaže. Sjajna lokacija, dobar smeštaj i izuzetno ljubazni domaćini, učiniće vaš boravak prijatnim. Sve sobe u našoj ponudi su tipa studio. Svaka poseduje: TV i klima uređaj, ormar, noćni stočić, sopstveno kupatilo sa tuš-om, čajnu kuhinju ( posuđe, frižider, rešo sa dve ringle) i terasu sa garniturom za sedenje. Gosti mogu da koriste parking hotela Šumadija, preko puta vile uz doplatu. Za goste apartmana Stojković moguća je uplata pansiona u restoranu hotela Šumadija.

1/4 STD -nalazi se na I spratu. Lepa, prostrana terasa sa garniturom za sedenje. Soba je tipa studio, soba je sa 1 francuskim ležajem, 1 fotelje na razvlačenje i 1 krevet na rasklapanje.Kuhinja je opremljena posudjem. Klima ( ukljucena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.

1/3 STD -nalazi se na I spratu. Lepa prostrana terasa sa garniturom za sedenje. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 1 krevet na rasklapanje.Kuhinja je opremljena posudjem. Klima ( ukljucena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.

1/2+2 STD – nalazi se u prizemlju. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem,lucnim zidom bez vrata odvojena od 1 dvosed na razvlačenje. Ima zajednicku terasu ( od ostalih apartmana odvojen je žardinjerama sa cvecem) sa pogledom na dvorište, ima svoju garnituru za sedenje. Mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina. Gostima je na raspolaganju veš-mašina.Kuhinja je opremljena posudjem. Klima ( ukljucena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.

1/2 STD -nalazi se u prizemlju. Soba je manjih dimenzija, 1 francuskim ležajem + 1 fotelja. Balkonac koji izlazi na zajednicku terasu ( od ostalih apartmana odvojen je zardinjerama sa cvecem) sa pogledom na dvorište, ima svoju garnituru za sedenje.Kuhinja je opremljena posudjem . Klima ( ukljucena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.

Ukratko o Rafailovićima:

Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere – Bečićkoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem.
Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovići, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor kao i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore. Na 10 min hoda kroz uredjenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik


CENE: su izražene u evrima po sobi. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
CENA VILE OBUHVATA: smeštaj u izabranoj sobi, korišćenje klima uređaja, SAT-TV, WI-FI.
TIP SMEŠTAJA:
1/4 STD -nalazi se na I i II spratu spratu. Lepa, prostrana terasa sa garniturom za sedenje. Soba je tipa studio, soba je sa 1 francuskim ležajem, 1
fotelje na razvlačenje i 1 krevet na rasklapanje.Kuhinja je opremljena posudjem. Klima ( uključena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.
1/3 STD -nalazi se na I spratu. Lepa prostrana terasa sa garniturom za sedenje. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem + 1 krevet na
rasklapanje.Kuhinja je opremljena posuđem. Klima ( uključena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.
1/2+2 STD – nalazi se u prizemlju. Apartman tipa studia, soba je sa 1 francuskim ležajem,lučnim zidom bez vrata odvojena od 1 dvosed na
razvlačenje. Ima zajedničku terasu ( od ostalih apartmana odvojen je žardinjerama sa cvećem) sa pogledom na dvorište, ima svoju garnituru za
sedenje. Mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina. Gostima je na raspolaganju veš-mašina.Kuhinja je opremljena posuđem.
Klima ( uključena u cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.
1/2 STD -nalazi se u prizemlju. Soba je manjih dimenzija, 1 francuskim ležajem. Balkonac koji izlazi na zajedničku terasu ( od ostalih apartmana
odvojen je žardinjerama sa cvećem) sa pogledom na dvorište, ima svoju garnituru za sedenje.Kuhinja je opremljena posuđem . Klima ( uključena u
cenu), LCD TV. U kupatilu fen za kosu.
U CENU NIJE URAČUNATO: boravišna taksa, putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, održavanje higijene, autobuski prevoz, fakultativni izleti i ostali individualni troškove.
BORAVIŠNA TAKSA: nije uključena u cenu, plaća se na licu mesta. Odrasli: 1 €; deca od 12-18 g.: 0,5€; deca do 12 g.- ne plaćaju.
KLIMA URAĐAJ: Upotreba klima uređaja je uključen u cenu.
WIFI: internet je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge koja zbog nedovoljno dobre infrastrukture može
biti vrlo promenjivog kvaliteta.
BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.
NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
– Punoletni građani Republike Srbije u Crnu Goru mogu da putuju sa važećom ličnom kartom.
– Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u Crnu Goru(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju) informišu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.

 

Galerija

Uslovi plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2023.

HK/23