Title of the document Cenovnik

Apartmani Vuksanović Lux – Sutomore, Crna Gora

Apartmani Vuksanović Lux – Sutomore, Crna Gora

apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (3)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (4)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (6)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (5)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (7)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (8)
apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (3) apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (4) apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (6) apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (5) apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (7) apartmani_vuksanovic_-letovanje_sutomore (8)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. u Crnoj Gori, klikom na link:
Crna Gora letovanje

Opis smeštaja:

Apartmani Vuksanović se nalaze na 50 m od mora.
Studio od 30 m2 predvidjeni su za tri osobe, sadrže bračni krevet i pomoćni ležaj.
Veliki apartmani su sa odvojenom sobom, sadrže bračni krevet i jos jedan ležaj, dok u dnevnoj prostoriji se nalazi garnitura na rasklapanje. Predvidjeni su za 5 osoba.
Apartmani posjeduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klimu, internet. Obezbedjen parking i svakodnevno čišćenje apartmana.
Usluga je najam studia/apartmana.

Ukratko o Sutomoru:

Sutomore je jedno od najpopularnijih mesta na Crnogorskoj obali. Planinski lanci u pozadini, široka peščana plaža i otvoreno more su stvorili klimu kakva se samo može poželeti, i ovde sezona traje od maja do oktobra. Sutomore pripada opštini Bar koja obuhvata preko 30 kilometara obale. Osim Ratca od ostatka nekadašnje kulture nalazimo crkvu Svete Petke u Spičanskom polju. Ovde je i tvrdjava Haj Nehaj koja je izgrađena za vreme Mletačke Republike i za duži vremenski period važila kao neosvojiva tvrdjava. Sutomore je odlično mesto za odmor. Plaža je lepo ogranizovana, a voda je čista. Uz plažu postoje brojni restorani, kafići, prodavnice…

Kategorija: Oznake: ,
Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan – Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 15:00 časova na dan dolaska.
2.Dan do pretposlednjeg dana boravka – Boravak u izabranom objektu na bazi odabrane usluge
Poslednji dan boravka – Napuštanje smeštajne jedinice najkasnije do 10:00 časova. Kraj usluga.

Cena aranžmana obuhvata:
-Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge za odabrani broj noćenja (navedenoj u vaučeru)
-Usluge predstavnika ili ino partnera za vreme boravka na destinacij.
-Organizaciju putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
-Međunarodno putno osiguranje (po važećoj tarifi osiguravajuće kuće) – detaljnije informacije su dostupne u agenciji.  Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja,
-Boravišna taksa  u Crnoj Gori , koja se naplaćuje od 01.01.2024. dnevno po smeštajnoj jedinici: privatan smeštaj – Boravišna taksa I osiguranje 1,5 e po osobi dnevno. Plaćanje takse se vrši na licu mesta , gotovinski , ili u agenciji.
-Prevoz do odredišta,
-Individualne troškove putnika I fakultativne izlete.
NAPOMENE:
•Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Putnik je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom potpisivanja ugovora o putovanju sa Organizatorom putovanja.
•Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
•Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim što je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
•O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotelijer po dolasku gostiju u hotel i prijavi gosta na recepciji.
Dress code/pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

 

Galerija

Uslovi plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja).  Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.
a) UPLATA U CELOSTI
(100% prilikom rezervacije)  gotovinski, na račun agencije.
b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.
c) ODLOŽENO PLAĆANJE
c.1) Čekovima građana-40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 25.10.2024. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.