Title of the document Cenovnik

Hotel Almazino 4* – Almaza Bay, Egipat

Hotel Almazino 4* – Almaza Bay, Egipat

JazAlmazino-almazabay (1)
JazAlmazino-almazabay (3)
JazAlmazino-almazabay (7)
JazAlmazino-almazabay (8)
JazAlmazino-almazabay (9)
JazAlmazino-almazabay (5)
JazAlmazino-almazabay (1) JazAlmazino-almazabay (3) JazAlmazino-almazabay (7) JazAlmazino-almazabay (8) JazAlmazino-almazabay (9) JazAlmazino-almazabay (5)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. u Egiptu, klikom na link:
Egipat letovanje 2023.

Lokacija: Hotel Almazino se nalazi na pešačkoj udaljenosti od prelepe plaže zaliva Almaza Bay (800 m), u drugom redu od mora (iza hotela Jaz Oriental Resort). Čini ga niz atrkativnih niskih zgrada na tri sprata okruženih negovanim zelenilom. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km.

Sobe: Almazino hotel ima 96 lepo uređenih superior soba sa pogledom na baštu ili bazen (postoje povezane sobe), površine 27m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, aparat za čaj i kafu, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Almazino nalaze se glavni restoran “Olla“ i 3 hotelska bara: Roof Bar – Sky lounge, bar pored bazena i bar na plaži. Gosti hotela Almazino mogu koristiti usluge svih 5 a la carte restorana Jaz hotela u zalivu Almaza (mediteranski, azijski, libanski, italijanski i restoran morskih specijaliteta). Od dodatnih sadržaja u ponudi je servis za pranje i peglanje, usluge lekara na poziv, usluge prevoza shuttle busa od hotela do plaže. Gosti hotela Almazino mogu da koriste all inclusive uslugu (koja podrazumeva bezalkoholna pića i užinu) u plažnom baru Felouka hotela Jaz Oriental na plaži. Za glavne obroke (doručak, ručak i večeru) klijenti se moraju vratiti u hotel Almazino. Gosti hotela Almazino ne mogu koristiti bazen hotela Jaz Oriental.

Sport i zabava: Gostima hotela Almazino na raspolaganju su manji spoljašnji bazen i dečiji bazen. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su stoni tenis, boćanje, teren za odbojku na plaži, teren za basket i fudbal. Ljubiteljima spa sadržaja na raspolaganju je usluga masaže uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa igralištem. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate (peškiri za bazen ili plažu će čekati klijente u sobi hotela). Gosti koriste ležaljke, suncobrane samo na plaži hotela Jaz Oriental. Gosti hotela Almazino ne mogu da borave na plažama drugih Jaz hotela.

Ukratko o Egiptu

Nalazi u severoistočnom delu Afrike i delom u Aziji (Sinaj) na Sredozemnom i Crvenom moru, između Libije, Izraela i pojasa Gaze. Egipat zauzima teritoriju od oko jedan milion kvadratnih kilometara na severu Afrike. Sadašnje granice Egipta malo se razlikuju od onih iz vremena faraona. Oko 5% zemlje je vegetacija, a ostalo pokriva peščana-kamenjar pustinja Sahara.
Dolina i delta Nila su i dalje kičma-teritorija na kojoj je, pre pet hiljada godina, rođena egipatska civilizacija, a Sinaj i Nubija su samo dopuna. Egipat je dom za oko 83 miliona ljudi, sa skoro 90% stanovništva koje živi u većim gradovima, uzrokujući veliku gužvu.

Almaza bay

Almaza Bay je riznica prirodne lepote i luksuza na severnoj obali Egipta. Smeštena između kristalno plavih voda Sredozemnog mora i brežuljaka Sahela, ova idilična oaza nudi savršenu kombinaciju opuštanja i avanture za vaše letovanje 2023.
Turistička agencija Odeon World Travel je pripremila ponudu za letovanje 2023 na novoj destinaciji u Egiptu, direktnim čarter letom kompanije Air Serbia do obližnjeg aerodroma Marsa Matruh. Almaza Bay će očarati svakog putnika svojim netaknutim belim peskom, kristalno čistim morem i suncem. Prostrana peščana plaža se proteže dokle pogled seže, a bistre plave vode idealne su za plivanje, ronjenje i snorkling.
Za one koji žele da osete i dožive čari prave udobnosti i luksuza, letovalište Almaza Bay nudi niz sadržaja, uključujući svetski poznate restorane i barove, spa centre, prodavnice i butike.
Prepustite se raskošnom tretmanu u spa centru, uživajte u izvrsnoj kuhinji ili se jednostavno opustite u udobnosti vašeg smeštaja. Lagano prošetajte po pesku, opustite se ispod suncobrana uz osvežavajuće piće ili se oprobajte u raznim sportovima na vodi.
Uveče posmatrajte zalazak sunca nad morem i uživajte u romantičnoj šetnji pod zvezdama. Almaza Bay je mesto mira i lepote, gde možete pobeći od svakodnevnih briga i povezati se sa prirodom, u okruženju koje je istovremeno impresivno i mirno.
Almaza smeštaj | hoteli
Almaza Bay je kompleks pet hotela popularnog hotelskog lanca: Jaz Almaza Beach, Jaz Tamerina, Jaz Oriental, Jaz Crystal i Jaz Almazino. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km, čuvena Aleksandrija 250 km a sve popularniji futuristički grad Al Almein samo 145 km.
Almaza Bay je takođe idealna baza za istraživanje neverovatne prirodne lepote I istorijskih znamenitosti okolnih regiona, posetite obližnji gradić Marsa Matruh, Siwa Oazu, El Almein ili Aleksandriju.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

SVE CENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI. ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA USLED PROMO PERIODA MOLIMO DA TAČNU CENU PROVERITE U AGENCIJI ILI POZIVOM NA 064/5746266.

ARANŽMANI NA LETOVIMA AIR SERBIA – POLASCI: 17.jun, 24.jun, 01.jul, 08.jul, 15.jul, 22.jul, 29.jul, 05.avg, 12.avg, 19.avg, 26.avg, 02.sep, 09.sep, 16.sep, 23.sep.

Program putovanja – 7 NOĆENJA/8 DANA ili 14 NOĆENJA / 15DANA
1. dan Beograd – Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 – 7/14. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
8/15. dan Marsa Matruh – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.

CENA UKLJUČUJE:
– avionski prevoz direktim čarter letom Air Serbia Beograd – Marsa Matruh – Beograd
– aerodromske takse 58.28€ (Beograd 26.06€, Marsa Matruh 32.22€), takse su podložne promeni.
– YQ taksu doplata za gorivo. Taksa je podložna promeni sve do samog polaska na putovanje, shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije. Turistička agencija će shodno zvaničnim obaveštenjima avio prevozioca, obaveštavati putnike o promenama cena do polaska na putovanje.
– transferi aerodrom – hotel – aerodrom
– rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
– organizaciju putovanja i usluge predstavnika

CENA NE UKLJUČUJE:
– zdravstveno putno osiguranje
– osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.
– fakultativne izleti
– egipatsku vizu 25$ po pasošu. Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Marsa Matruh, pre pasoške kontrole (25$ po pasošu) ili je samostalno pribaviti u ambasadi Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje (12$ po pasošu). Potrebna dokumentacija za izdavanje vize u Egiptu: pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima dve slobodne stranice, dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini), vaučer i rezervacija avio karte (izdaje agencija na zahtev putnika).

PROMENA REZERVACIJE
Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 RSD po rezervaciji.

VAŽNE OPŠTE NAPOMENE:
Pre polaska na put potrebno je da se putnici informišu u agenciji ili na sajtu Ministartsva spoljnih poslova RS o uslovima za ulazak u zemlju u koju putuju ili kroz koju tranzitiraju. Obaveštavamo sve putnike da je jedna od redovnih procedura prilikom prelaska granica i boravka na aerodromima merenje telesne temperature putnika, te da svaka avio kompanija zadržava pravo da ukloni putnike sa leta kod kojih bude bila uočena povišena telesna temperatura. Strani državljani su u obavezi da se informišu o uslovima za ulazak na krajnju destinaciju, kao i za zemlje tranzita.

Galerija

Uslovi plaćanja

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa (prilikom rezervacije). Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

3. PREKO RAČUNA – uplata na račun agencije.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.