Title of the document Cenovnik

Dupleksi Feniks – Asprovalta, Grčka

Dupleksi Feniks – Asprovalta, Grčka

Dupleksi Feniks-Asprovalta (10)
Dupleksi Feniks-Asprovalta (13)
Dupleksi Feniks-Asprovalta (12)
Dupleksi Feniks-Asprovalta (8)
Dupleksi Feniks-Asprovalta (10) Dupleksi Feniks-Asprovalta (13) Dupleksi Feniks-Asprovalta (12) Dupleksi Feniks-Asprovalta (8)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. godine u Asprovalti, klikom na link:
Asprovalta letovanje

OPIS VILE

Dupleksi Feniks se nalaze u centralnom delu Asprovalte, od plaže je udaljena 30 metara. U prizemlju vile se nalazi butik. Dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe sa po 2 odvojena ležaja i dnevnim boravkom i kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom. Svaki dupleks poseduje terasu. U dnevnom boravku se , trpezariski sto i stolice, prostrana kompletno opremljena kuhinja. Korišćenje klima uređaja nije u ceni, plaća se na licu mesta i iznosi 5€ po klima uređaju.


STRUKTURA SMEŠTAJNIH KAPACITETA:

1/4 duplex – kompletno opremeljena kuhinja sa dnevnim boravkom i terasom, kupatilo, poseduje dve spavaće sobe sa po dva odvojena ležaja i terasu.

1/4+1 duplex – kompletno opremeljena kuhinja sa dnevnim boravkom i terasom, kupatilo, poseduje dve spavaće sobe sa po dva odvojena ležaja, foteljom na rasklapanje i terasu.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Asprovalta

Letovalište Asprovalta je kombinacija svega sto može interesovati svakog posetioca: zlatna plaža, kristalno čisto more, planina Kerdilia, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheoloska i istorijska nalazista. Asprovalta pripada opštini Dimos Volvis i oblasti Soluna. Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom Evropske unije. Savršeno sređena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u brižljivo izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privućiće i one najprobirljivije. U brojnim prodavnicama, buticima i marketima može se naći za svakoga po nešto – od raznih suvenira i tipičnih grčkih proizvoda i rukotvorina do najmodernije firmirane garderobe i popularnih proizvoda. U Aprovalti možete naći i bogat noćni život u kafićima i klubovima u centru i na samoj plaži, kao i brojne taverne i restorane za ljubitelje ribljih specijaliteta i tradicionalne grčke kuhinje.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

POPUST SE NE ODNOSI NA SMENE SA *.
ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ 25 EURA.

Uslovi putovanja:
Doplata za 1/1 studio je 70% od cene aranžmana u tabeli za 1/2 studio i putnik koristi jedno mesto u autobusu.

Za izbor sedišta u autobusu doplata iznosi 10 eura po osobi. Raspored sedenja u autobusu se pravi prema datumima potpisivanja ugovora o putovanju, osim za putnike koji izvrše doplatu za izbor sedišta. Umanjenje za dve spojene smene za paket aranžmane iznosi 20 eura.

Uslovi za decu:
– Jedno dete do 12 godina u zajedničkom krevetu sa minimum dve punoplative osobe u studiju – GRATIS (plaća samo cenu dečije autobuske karte 55€);
– Dete od 2-12 god. u pratnji dve odrasle osobe na posebnom ležaju plaća 70% od cene;
– Dva deteta do 12 godina koja koriste zajednički ležaj – 1.dete plaća 100%, a drugo samo cenu dečije autobuske karte u iznosu od 55€.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase (TV, AC, video…);
– Smeštaj u objektima apartmanskog tipa na bazi najma studia/apartmana 10 noći (11 dana);
– Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
– Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama (nije obavezno i iznosi 5€ po danu);
– Individualni i ostali troškovi putnika.

 

 

Galerija

Uslovi plaćanja

  • Uslovi placanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
    Placanje do polaska: Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.
    Placanje na rate: Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do 20.12.2024.godine.

FKV/24