Title of the document Cenovnik

Vila Ivelinas – Stavros, Grčka

Vila Ivelinas – Stavros, Grčka

Vila Ivelinas, Stavros (35)
Vila Ivelinas, Stavros (26)
Vila Ivelinas, Stavros (20)
Vila Ivelinas, Stavros (17)
Vila Ivelinas, Stavros (48)
Vila Ivelinas, Stavros (2)
Vila Ivelinas, Stavros (24)
Vila Ivelinas, Stavros (35) Vila Ivelinas, Stavros (26) Vila Ivelinas, Stavros (20) Vila Ivelinas, Stavros (17) Vila Ivelinas, Stavros (48) Vila Ivelinas, Stavros (2) Vila Ivelinas, Stavros (24)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. godine u Stavrosu, klikom na link:
Stavros, letovanje

Opis smeštaja:

Vila raspolaže studijima 1/2, 1/2+1 i 1/2+2, koji se nalaze u zgradi ispred, bliže ulici i raspoređeni su na prvom i drugom spratu i u suterenu. Apartmani 1/3+1 nalaze se u zgradi iza u dvorištu i raspoređeni su na prvom i drugom spratu. Svi studiji i apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 eura dnevno u studiu, a 8 eura dnevno u apartmanu za dva klima uređaja). Apartmani poseduju veš mašinu ( uz doplatu 5 eura po korišćenju ) i fen.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera*

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 180-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj 180–200cm sa 120–150cm.

Ukratko o mestu Stavros

Stavros kao i ostala mesta u ovoj oblasti može se pohvaliti prelepom peščanom obalom i raznovrsnim hotelskim i apartmanskim smeštajem. Plaža u Stavrosu je pristaništem podeljena na dva dela: na Stavros plažu i na Stavros platani plažu. I jednu i drugu karakteriše sitan pesak, čista voda i postepen ulazak u vodu, pa je savršena kako za porodice sa decom tako i za neplivače. Plaža sa platanima omogućava hlad tokom celog dana, pa vam ovde nisu potrebni suncobrani. Ambijent je prirodan, tih, miran i izuzetno prijatan. Vreme možete provesti posećujući brojne restorane, taverne, prodavnice. 4km od Stavrosa ka Asprovalti nalazi se supermarket Lidl koji je omiljen među srpskim turistima.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su izražene u evrima po studiju / apartmanu

Legenda: St. – Studio (spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa); App – Apartman (spavaća soba + odvojena kuhinja); Duplex (apartman sa dve spavaće sobe i odvojenim kuhinjskim delom); Bungalov (spavaća soba + odvojena kuhinja); SU. – suteren bez sopstvene terase; APP SP –Apartman spušteno prizemlje; NA – najam. zvezdica (*) u smenama sa * nema popusta

 

Aranžman obuhvata:
• najam studija/apartmana na bazi 10 noćenja,
• usluge predstavnika agencije,
• korišćenje klima uređaja u vili Dream House
• troškove organizacije.

 

Aranžman ne obuhvata:
• zdravstveno osiguranje
• autobuski prevoz
• boravišnu taksu (plaćanje na licu mesta): 0,5 eura dnevno po studiu/apartmanu,
• doplata za korišćenje klima uređaja (osim u Vili Dream House gde je uračunata u cenu) u vilama Anstel, Vasiliki i Dimitris 5 evra po danu, a u vili Ivelinas 5 evra po danu u studiu, 8 eura po danu u apartmanu( za dva klima uređaja). Plaćanje na licu mesta.

 

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja:

  1. 30% prilikom rezervacije, 15 dana pre polaska na put,
  2.  30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2023. godine,

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

PL/23

Program putovanja i napomene

Program putovanja:
1. dan – Polazak autobusa u 19:00h (podložno promeni) sa parkinga BAS-ove autobuske stanice. Noćna vožnja.
2. dan – Dolazak u Stavros / Vrasnu / Asprovaltu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studia/apartmane posle 14.00h.
2. – 11. dan: Boravak u izabranim studiima/apartmanima.
12. dan – Polazak za Beograd u popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).
13. dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije sa licencom OTP 80/2020 kategorija A 40 od 31.01.2020.