Title of the document Cenovnik

Vila Sofi – Stavros, Grčka

Vila Sofi – Stavros, Grčka

Vila Sofi, Stavros (18)
Vila Sofi, Stavros (21)
Vila Sofi, Stavros (13)
Vila Sofi, Stavros (10)
Vila Sofi, Stavros (5)
Vila Sofi, Stavros (3)
Vila Sofi, Stavros (18) Vila Sofi, Stavros (21) Vila Sofi, Stavros (13) Vila Sofi, Stavros (10) Vila Sofi, Stavros (5) Vila Sofi, Stavros (3)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. godine u Stavrosu, klikom na link:
Stavros, letovanje

OPIS VILE
Vila Sofi
se nalazi se u strogom centralnom delu Stavrosa, 80 m od setalista,  od gradske plaže je udaljena 130 metara, od plaže Platani 300m. Vila se sastoji od 1/4 apartmana, 1/5 dupleksa, 1/6 dupleksa, 1/7 dupleksa, 1/8 dupleksa. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju opremljenu osnovnim posuđem, kupatilo, terasu, LCD TV, klima uređaj čije korišćenje nije uključeno u cenu, Wi-fi. Promena posteljine i čišćenje studija vrši se na polovini boravka.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o mestu Stavros

Stavros kao i ostala mesta u ovoj oblasti može se pohvaliti prelepom peščanom obalom i raznovrsnim hotelskim i apartmanskim smeštajem. Plaža u Stavrosu je pristaništem podeljena na dva dela: na Stavros plažu i na Stavros platani plažu. I jednu i drugu karakteriše sitan pesak, čista voda i postepen ulazak u vodu, pa je savršena kako za porodice sa decom tako i za neplivače. Plaža sa platanima omogućava hlad tokom celog dana, pa vam ovde nisu potrebni suncobrani. Ambijent je prirodan, tih, miran i izuzetno prijatan. Vreme možete provesti posećujući brojne restorane, taverne, prodavnice. 4km od Stavrosa ka Asprovalti nalazi se supermarket Lidl koji je omiljen među srpskim turistima.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

POPUST SE NE ODNOSI NA SMENE SA *.
ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ 25 EURA.

Uslovi putovanja:
Doplata za 1/1 studio je 70% od cene aranžmana u tabeli za 1/2 studio i putnik koristi jedno mesto u autobusu.
Raspored sedenja u autobusu se pravi prema datumima potpisivanja ugovora o putovanju, osim za putnike koji izvrše doplatu za izbor sedišta. Umanjenje za dve spojene smene za paket aranžmane iznosi 25 eura.

Uslovi za decu:
– Jedno dete do 12 godina u zajedničkom krevetu sa minimum dve punoplative osobe u studiju – GRATIS (plaća samo cenu dečije autobuske karte 55€);
– Dete od 2-12 god. u pratnji dve odrasle osobe na posebnom ležaju plaća 70% od cene;
– Dva deteta do 12 godina koja koriste zajednički ležaj – 1.dete plaća 100%, a drugo samo cenu dečije autobuske karte u iznosu od 55€.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase (TV, AC, video…);
– Smeštaj u objektima apartmanskog tipa na bazi najma studia/apartmana 10 noći (11 dana);
– Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
– Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama (nije obavezno i iznosi 5€ po danu);
– Individualni i ostali troškovi putnika.

Galerija

Uslovi plaćanja

-Uslovi placanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Placanje do polaska: Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.
Placanje na rate: Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do 20.12.2024.godine.

Fkv/24