Title of the document Cenovnik

Vila Antigoni – Nei Pori, Grčka

Vila Antigoni – Nei Pori, Grčka

Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-9
Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-6
Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-7
Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-10
Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-9 Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-6 Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-7 Kuca-Antigoni-Nei-Pori-Grcka-Leto-10

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2023. u Nei Poriju, klikom na link:
Nei Pori, letovanje

Opis smeštaja: Vila Antigoni se nalazi u centralnom delu Nei Porija, od plaže je udaljena oko 100 m. U neposrednoj blizini kuće se nalazi nekoliko supermarketa, apoteka i pekara. U blizini vile se nalaze nekoliko restorana, poslastičarnica i prodavnica raznovrsne robe.
Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, trokrevetnim i petokrevetnim apartmani i petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks, koji se nalaze raspoređeni od prizemlja do drugog sprata. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga koju gosti mogu koristiti na dan smene. Vila nema lift! Vila nema parking, ali je moguće parkiranje vozila na ulici ispred vile.
Korišćenje Wi-Fi interneta – BESPLATNO (u periodu 01.06.-01.10.). Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR po danu. Promena posteljine na svakih 5 dana. Vila ne poseduje peškire.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima uređaj, kupatilo, TV, kuhinju sa aspriatorom, zavese, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 2 standardna ležaja, opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studiji su prostrani sa 1 ležajem standardne širine i jednim francuskim ležajem ili 3 ležaja standardne širine
1/4 apartman: u sobi se nalaze 2 ležaja standardne širine i jedan francuski ležaj. Kuhinja je odvojena.
1/5 apartman: u sobi se nalazi 3 ležaja standardne širine, a u kuhinjskom delu 1 francuski ležaj
1/6 duplex apartman; u dve odvojene sobe se nalazi po 1 francuski i 1 ležaj standardne širine
Popusti:
jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera*

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 180-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj 180–200cm sa 120–150cm.

Ukratko o mestu Nei Pori

Nei Pori obiluje prijatnim tavernama i restoranima, smeštenih uglavnom duž prostranog šetališta uz plažu. Gostima se pruža mogućnost da uživaju u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.
Takodje se dosta polaže i na zabavu najmladjih gostiju, pa je ponuda za njih bogata – od sportova na vodi, do parkova sa raznim rekvizitima, luna-parkova, igraonica…
U Nei Poriju se nalazi zabavni park za najmladje, kao i luna park. Uveče je mesto prijatno za šetnju i večernju razonodu, ali nije letovalište sa bogatim noćnim životom i bučnim diskotekama i barovima.
Nei Pori ima odličnu klimu, jer duva vetrić sa Olimpa i ne oseća se sparina. Ovo je letovalište gde dolaze gosti uglavnom iz nama susednih zemalja, ali ima i Čeha, Poljaka, Rusa. Takodje je naročito vikendom omiljeno mesto za Grke iz obližnjih kontinentalnih mesta.
U ovom letovalištu se nalazi veći broj manjih i većih marketa, tako da sve što bi vam eventualno zatrebalo tokom odmora možete to naći u samom mestu. Pijačni dan je petak, kada se organizuje pijaca, koja je veoma živopisna i odlično snabdevena voćem, povrćem , kao i sitnim predmetima za kuću i suvenirima po povoljnim cenama.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cenovnik na bazi paket aranžmana sa prevozom, cena po osobi
Datum polaska autobusa je prikazan u tabeli paket aranžmana, dan pre početka letovanja. Tačno vreme putnik dobija od agencije pred polazak na letovanje.
Cenovnik na bazi najma smeštaja za 10 noćenja bez prevoza
POPUSTI:
• deca do 9,99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj.
• kada 1/2 studio koristi jedna osoba ostvaruje popust -10% popusta na cenu apartmana
CENA PAKET ARANŽMANA:
uslugu smeštaja u izabranoj sobi, autobuski prevoz, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
CENA SOBE OBUHVATA:
uslugu smeštaja u izabranoj sobi, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera.
U CENU NIJE URAČUNATO: putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, boravišna taksa koja se plaća na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku agencije (oko 0,50€ dnevno po smeštajnoj jedinici), održavanje higijene, fakultativni izleti i ostali individualni i ne pomenuti troškovi.

BORAVAK:
Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom
istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

CENE: su izražene u evrima po sobi za najam sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
FIRST MINUTE:
– FIRST MINUTE rezervacije sa uplatom 100% u celosti do 01 februara ostvaruju najveći popust.
– FIRST MINUTE rezervacije do 01.02. uplaćuju 30%, a ostatak isplaćuju u ratama do 01.06.2023.
STANDARDNE REZERVACIJE
– prilikom rezervacije uplaćuje se 30% , a ostatak u ratama najkasnije 15 dana pre putovanja.
ODLOŽENO PLAĆANJE
• Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% ostatak u ratama BEZ KAMATE do
30.12.2023.

Prevoz