Title of the document Cenovnik

Vila Despina Eleni – Nei Pori, Grčka

Vila Despina Eleni – Nei Pori, Grčka

grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (5)
grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (17)
grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (12)
grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (7)
grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (5) grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (17) grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (12) grcka-2020-letovanje-nei-pori-vila-despina-eleni-el-mar (7)

Vila Despina Eleni se nalazi na 70 metara udaljenosti od plaže u novom delu Nei Porija. Vila raspolaže prostranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji imaju delimičan bočni pogled na more. Sve smeštajne jedinice, koje se nalaze na prvom i drugom spratu, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Promena posteljine je na 5 dana, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.

Ukratko o mestu Nei Pori

Nei Pori obiluje prijatnim tavernama i restoranima, smeštenih uglavnom duž prostranog šetališta uz plažu. Gostima se pruža mogućnost da uživaju u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.
Takodje se dosta polaže i na zabavu najmladjih gostiju, pa je ponuda za njih bogata – od sportova na vodi, do parkova sa raznim rekvizitima, luna-parkova, igraonica…
U Nei Poriju se nalazi zabavni park za najmladje, kao i luna park. Uveče je mesto prijatno za šetnju i večernju razonodu, ali nije letovalište sa bogatim noćnim životom i bučnim diskotekama i barovima.
Nei Pori ima odličnu klimu, jer duva vetrić sa Olimpa i ne oseća se sparina. Ovo je letovalište gde dolaze gosti uglavnom iz nama susednih zemalja, ali ima i Čeha, Poljaka, Rusa. Takodje je naročito vikendom omiljeno mesto za Grke iz obližnjih kontinentalnih mesta.
U ovom letovalištu se nalazi veći broj manjih i većih marketa, tako da sve što bi vam eventualno zatrebalo tokom odmora možete to naći u samom mestu. Pijačni dan je petak, kada se organizuje pijaca, koja je veoma živopisna i odlično snabdevena voćem, povrćem , kao i sitnim predmetima za kuću i suvenirima po povoljnim cenama.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

Prevoz