Title of the document Cenovnik

Hotel Novostar Bel Azur Thalasso & Bungalows 4* – Hammamet, Tunis

Hotel Bel Azur Thalasso & Bungalows 4* – Hammamet, Tunis

Bel Azur Thalasso-Hammamet (14)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (12)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (13)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (3)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (4)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (7)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (9)
Bel Azur Thalasso-Hammamet (14) Bel Azur Thalasso-Hammamet (12) Bel Azur Thalasso-Hammamet (13) Bel Azur Thalasso-Hammamet (3) Bel Azur Thalasso-Hammamet (4) Bel Azur Thalasso-Hammamet (7) Bel Azur Thalasso-Hammamet (9)

Opis hotela:
Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten u prelepom vrtu u severnom delu Hammameta, oko 2km od starog dela grada. Od aerodroma u Monastiru je udaljen oko 115km.
Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane bez doplate, dok su peškiri uz depozit.
Hotelski sadržaji: Hotel u svojoj ponudi ima 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, mini golf, teren za odbojku, streljaštvo, tenis, animacije, fitnes i Spa centar (uz doplatu), besplatan Wi-Fi kako u javnim delovima hotela tako i u sobama. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran i dva bara.
Sobe: Hotel raspolaže sa 376 svetlih i lepo uređenih soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima.
Svaka soba ima TV, Wi-Fi, telefon, mini-frižider, kupatilo sa fenom, klima uređaj, ketler, i sef (besplatan).
Gostima su na raspolaganju i sobe koje se nalaze u bungalovima kao i četverokrevetne sobe gde se mogu smestiti porodice sa dvoje dece (cca 35m2). Pojedine dvokrevetne i četvorokrevetne sobe u glavnoj zgradi nemaju balkon, već francuski balkon (30 cm).

Standardne sobe (cca 30m2) – pogled vrt ili more, max 3 odrasle osobe ili dve odrasle + 1 dete, dva standardna kreveta ili francuski krevet + mogućnot ubacivanja pomoćnog kreveta za 3 osobu.
Bungalow soba (cca 32m2) – pogled vrt ili more, max 3 odrasle osobe ili dve odrasle + 1 dete, dva standardna kreveta ili francuski krevet + mogućnot ubacivanja pomoćnog kreveta za 3 osobu.
Četverokrevetna soba (cca 35m2) – max/min dve odrasle + dvoje dece, dva standardna kreveta ili francuski krevet + kreveti na sprat.
Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.
Napomena: Hotel se nalazi u lepom zelenilu i na jednoj od najlepših plaža u Hammametu. Preporuka za porodičan odmor.

Ukratko o Tunisu

Iako godinama unazad Tunis važi za veoma popularnu turističku destinaciju, ova zemlja i dalje istom jačinom privlači ogroman broj turista iz celog sveta koji svojim odabirom mesta  za istraživanje, odmor i zabavu, nekada po prvi put upoznaju kulturu i tekovine Severne Afrike i Mediterana, a posebno arapski svet – svet trgovine, pregovaranja i cenkanja, odmora nakon ručka i podnevne molitve.  Zvaničan jezik je arapski, ali je u širokoj upotrebi i francuski.  Engleski, nemački i italijanski jezik se koriste u svim turističkim zonama Tunisa. Voda: Iako je voda bakteriološki ispravna, za piće se preporučuje korišćenje flaširane vode.
Lokalna vremenska zona: letnje racunanje vremena u R. Tunis, je – 1 sat u odnosu na vreme u R. Srbiji.
Lokalna valuta: TND je oznaka tunižanskog dinara (1 TND se sastoji se od 1000 milima) koji je zvanična valuta u Tunisu. Za jedan TND se dobija oko 0,294 EUR i/ili 0,333 USD.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Cene su dostupne pozivom ili popunjavanjem upita za rezervaciju. Cene su sistemske i trenutno važeće, formiraju se za svaki upit posebno. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve detalje.

PUTNICI KOJI IMAJU UPLAĆEN ARANŽMAN NA 6 NOĆENJA / 8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA I 13 NOĆENJA / 15 DANA SOBE NAPUŠTAJU POSLEDNJEG DANA DO 12:00H, LET JE SLEDEĆEG DANA POSLE PONOĆI U 01:00H (DATUMA NAVEDENOG U TABELI).

Program putovanja:

PROGRAM PUTOVANJA
Termini putovanja: 31.05.-18.10.2024. NA 8/11/12 ili 15 dana
PAKET ARANZMAN, polasci: utorkom i petkom
PROGRAM PUTOVANJA avio prevoznik Nouvelair
8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857/BJ7849). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Svi hoteli sem Iberostara, Hiltona i Steigenbergera korišćenje usluge hrane i pića ne naplaćuju, a gosti zadržavaju narukvice za all inclusive do polaska na transfer. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi, a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856/BJ7848). Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

* Avio prevoz na relaciji Beograd – Monastir – Beograd; sa uključenim koferom od 20 kg i ručnim koferom od 5 kg
* 7 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
* Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Tunisu;
* Aerodromske i sigurnosne takse sa svim doplatama Nouvelair-a 40,4 €. Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
* Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja

 U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

– za državljane Republike Srbije troškovi pribavljanja vize 60 TND po osobi, plaćaju i bebe (20 evra), dobija se na aerodromu u Monastiru, uz obavezan hotelski vaučer. Prilikom uplate aranžmana obavezno je dostaviti i broj pasoša;
– boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu (1TND tuniski dinar = 0,3 evra okvirno), deca do 12 godina ne plaćaju;
– obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.
-doplata za privatni povratni transfer na relaciji aerodrom Monastir – hotel iznosi 140 evra po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju transfer (dečije sedište nije obavezno).

Galerija

Uslovi plaćanja

NAČINI PLAĆANJA:

  • Cene su iskazane u evrima, a plaćanje cene aranžmana i avio troškova se vrši u agenciji, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  • Iznos akontacije je najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun ili čekovima građana na 6 mesečnih rata.

Izleti

SAHARA (dvodnevni izlet)

Pustinja Sahara zauzima skoro celu teritoriju južnog Tunisa, države koja je svojim velikim delom baš i oblikovana svojim pustinjskim predelima i njenim teškim životom. Pristupačna jedino džipovima, uz pratnju iskusnih vozača i vodiča, Sahara pruža neverovatno iskustvo i zadovoljstvo onima koji se odluče za ovaj izlet.

Veliki mediteranski osvajači, posebno Feničani i moćni Rimljani su ostavili dubok trag na istoriji i tradiciji Tunisa. Na putu ka pustinji Sahari, gosti će imati priliku da vide neke od tih tragova, ostatke starih epoha, a medju njima i amfiteatar El Jem. Po obilasku amfiteatra, planiran je nastavak izleta u planinskoj oblasti Matmata, u kojoj i danas, kao i vekovima ranije žive Berberi, starosedeoci na ovim prostorima, koji su do II veka bili hrišćani, zatim primili islam, a da time nisu drastično promenili svoje izvorne običaje i poglede na svet i život. Tokom pauze, gosti će posetiti berbersku kuću i na autentičan način se upoznati sa njihovim tradicionalnim životom, zanatima kojima se bave, životinjama koje gaje, hranom koju obeduju, običajima kaniranja kod žena, tipicnim muskim, ženskim zanimanjima…

Po poseti berberskoj porodici, gosti nastavljaju putovanje ka Sahari, gde će ih dočekati čari najveće pustinje. Zainteresovanima će biti omogućeno da na pustinjskim ladjama –kamilama, tim izdržljivim kraljicama peska, iskuse ono što je i Lorensu od Arabije pričinjavalo zadovoljstvo. Potom nastavak putovanja za hotel 3* i/ili 4* u Douz-u. Noćenje.

Narednog dana, izlet nastavljamo odlaskom na veliko slano jezero Chott El Jerid, najveće slano jezero u Africi. Potom sledi, poseta najvećoj pustinjskoj oazi u okolini grada Tozeura koji broji preko pola miliona stabala palmi. Pored vožnje Jeep-ovima po peščanim dinama, gosti će imati priliku da posete i lokalitete na kojima su snimani svetski poznati filmovi – “Ratovi zvezda” i “Engleski pacijent”. Zatim sledi odlazak u planinske oaze Chebika i Tamerza, kao i poseta velikom kanjonu Mides. Gosti će imati priliku da vide grad Kairouan, četvrti sveti grad po značaju u muslimanskom svetu, posle Meke, Medine i Jerusalima, kao i veliku Sidi Ogba džamiju. Ovaj grad, grad hodočasnika, je pored ostalog poznat i po proizvodnji veoma kvalitetnih i čuvenih tepiha, tako da je planirana i poseta tradicionalnoj proizvodnji, kako bi se gosti na svom putu upoznali i sa ovim zanatom.

PLAN PUTA:
1. dan: El Jem – Matmata – Douz (Noćenje)
Polazak iz hotela u jutarnjim satima. Dolazak u amfiteatar El Jem, obilazak u trajanju od jednog časa. Nastavak putovanja prema planinskom vencu Matmata. Ručak u berberskom restoranu, poseta berberskoj kući.  Nastavak putovanja ka Douzu (vratima Sahare). Po dolasku u pustinju za goste je organizovano jahanje kamila (alternativno voznja kocijom), uz kompletnu opremu pravog pustinjskog karavana (oprema se doplacuje na licu mesta), u trajanju od jednog sata.  Zaljubljenicima Sahare je tokom ovog razgledanja – posete na raspolaganju niz drugih zabavnih programa – paraglajding, voznja bagija, motora, koji se doplacuju na samom lokalitetu.
Smeštaj u hotelima sa 3* i/ili 4*. Večera.  Noćenje.

2. dan: Douz – Chott El Jerid – Tozeur – Chebika – Kairouan
Doručak. Polazak prema najvećem slanom jezeru, a potom ka Tozeuru. Po dolasku u Tozer, “Paket za avanturiste” ukljucuje voznju komfornim klimatizovanim Jeep-ovima, Toyota land cruiser-ima po peščanim dinama uz obilazak slanog jezera Chott El Garsa. Odlazak u Chebiku. Nastavak putovanja do Gafse. Ručak. Dolazak u Kairouan – obilazak velike džamije, upoznavanje sa tradicionalnim tkačkim zanatom uz prezentaciju tepiha i kratak predah. Zavrsetak izleta. Povratak u hotel u ranim večernjim satima.

 

TUNIS – KARTAGINA – SIDI BOU SAID
(jednodnevni izlet)

PLAN PUTA:
Polazak iz hotela prema prestonici – Tunisu.  Po dolasku u grad obilazak Muzeja Bardo, čuvenom po najvećoj kolekciji rimskih mozaika pronadjenih na ovim prostorima. Obilazak centra grada Tunisa, šetnja avenijom Habiba Bourguibe i razgledanje najveće medine u zemlji. Nastavak obilaska u najelitnijem delu Tunisa, gde su smeštene najznačajnije državne institucije Republike Tunis. Pauza za ručak. Odlazak u Kartaginu, sa posetom čuvenim rimskim termama, koje je izgradio Antonin pobožni, drugim termama, javnim kupatilima po veličini u rimskom carstvu. Odlazak u Sidi Bou Said, gradića umetnika, pisaca, poput Gustava Flobera, pisca priče Salambo, koja govori o dolasku Feničana na ove prostore.

Napomena: Organizator putovanja zadrzava pravo izmeme redosleda razgledanja kod oba fakultativna izleta.

064/ 5746-266
032/820-020
Jugoslovenske armije 10, 32240 Lučani
info@elmar.rs
Radno vreme: 07-15h
FACEBOOK
INSTAGRAM