Title of the document Cenovnik

Hotel Asena 3* – Kušadasi, Turska

Hotel Asena Beach 3* – Kušadasi, Turska

AsenaHotel-Kusadasi (2)
AsenaHotel-Kusadasi (12)
AsenaHotel-Kusadasi (3)
AsenaHotel-Kusadasi (10)
AsenaHotel-Kusadasi (1)
AsenaHotel-Kusadasi (2) AsenaHotel-Kusadasi (12) AsenaHotel-Kusadasi (3) AsenaHotel-Kusadasi (10) AsenaHotel-Kusadasi (1)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. u Kušadasiju, klikom na link:
Kušadasi, letovanje

Opis smeštaja:

Lokacija:
Udaljen je oko 3km od centra grada.
google maps koordinate:
GPS koordinate:
Adresa hotela: Kadınlar Denizi, Kadınlar Denizi Cd. No:29, 09400 Kuşadası/Aydın, Turkey
Plaža:
Hotel se nalazi na plaži Ladies Beach, od koje ga deli šetalište. Suncobrani iležaljke se doplaćuju.
Sadržaj hotela:
Restoran, otvoreni bazen na krovu, bar, stoni tenis, besplatan Wi Fi
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Svaka soba ima terasu i sadrži TV, klimu, kupatilo, mali frižider, sef (uz doplatu).
Standardna soba:  za max. 3 osobe; dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa ili pomoćni ležaj.
Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, doručak i večera: švedski sto (samoposluživanje).

Ukratko o mestu Kušadasi

Kušadasi je veoma živopisno letovalište, smešteno na obali Egejskog mora, udaljeno oko 90km od Izmira, trećeg po veličini grada u Turskoj. U prevodu njegovo ime znači Ostrvo ptica, a dobio je naziv po malom ostrvu koje je povezano sa kopnom uzanim nasipom. Kušadasi je grad sa popločanim pešačkim ulicama punim prodavnica suvenira, kože, nakita i tepiha. Stari deo grada predstavlja čudan splet neobičnih, uzanih i kaldrmisanih ulica sa kućama u otomanskom stilu, prepun malih restorana i turskih barova, odakle se često čuje i srpska muzika. Glavni ukras ovog lepog, čistog grada čini sedam predivnih peščanih plaža, od kojih su najpoznatije „Long beach“, „Ladies beach“, „Kustur beach“ i „Pamucak beach“, koje posebno privlače turiste. Po vedrom danu moguće je videti grčko ostrvo Samos, udaljeno nesto više od sat vremena vožnje brodom. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

CENA ARANŽMANA JE OBJAVLJENA KAO JEDINSTVENA PRODAJNA CENA.
U CENU JE URAČUNATO:

– smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja
– servis predstavnika agencije
– troškovi organizacije programa i usluga partnera u Turskoj
– autobuski prevoz: 
                   AUTOBUSKI PREVOZ 
OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase (iz Beograda ili usputnih stajališta na autoputu Beograd-Gradina)
– transfer do hotela (navedeno u okviru napomene za autobuski prevoz), samo uz uplaćen smeštaj
– usluge pratioca grupe
                AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:
– navedene dodatne usluge za autobuski prevoz (transferi u Srbiji, izbor sedišta…)

*Napomene*:
– za rezervacije na 20 ili više noćenja (smeštaj+autobuski prevoz) sabiraju se objavljene cene na 10 noćenja, jedna smena po programu putovanja hotelski smeštaj/autobuski prevoz, a ostale po programu putovanja hotelski smeštaj/sopstveni prevoz.
– ukoliko više osoba u jednoj smeštajnoj jedinici koristi različite vrste prevoza, plaća se min. broj (min. osoba) naveden u cenovniku, po odgovarajućem programu putovanja za svaku osobu pojedinačno.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu.
– osiguranje od otkaza aranžmana – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
– fakultativni izleti – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
– ostali individualni i nepomenuti troškovi

VAŽNE NAPOMENE:
– Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku).
– Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 10 eur po rezervaciji.
– Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 10 eur po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
– Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, uz vaučer agencije (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
– Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
– U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredeljenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
– Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.
– Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i jedinica, ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa (osim u slučaju promene cena trajekta ili aerodromskih i YQ taksi). U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS:
1) Uplata u celosti (100%) prilikom rezervacije:
– gotovinski, na račun agencije

2a) Uplata akontacije (40%) prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta:
– gotovinski, na račun agencije

2b) Uplata akontacije (40%) prilikom rezervacije:
– gotovinski, na račun agencije
ostatak:
– čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2024.).
SB/24

Program putovanja i napomene

PROGRAM PUTOVANJA – KUŠADASI hotelski smeštaj/autobuski prevoz (10 noćenja):
1. dan
Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 06 h. Mesto polaska iz Beograda i vremena i mesta polazaka iz ostalih gradova u Srbiji pogledajte ovde. Noćna vožnja.

2. dan – 11. dan
Dolazak u izabrano letovalište u (ranim) jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 14.00 časova na dan dolaska. Boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge.

12. dan
Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova. Povratak autobusa je u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om. Noćna vožnja.

13. dan
Dolazak u Srbiju na mesto polaska u popodnevnim časovima. Kraj usluga.

Minimalan broj putnika za realizaciju prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 20 dana pre puta (za putovanja duža od 6 dana).

PROGRAM PUTOVANJA – KUŠADASI hotelski smeštaj/sopstveni prevoz (10 noćenja):
1. dan
Dolazak i smeštaj u izabrani objekat. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 14.00 časova na dan dolaska.

2. dan – 10. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

11. dan
Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova. Kraj usluga.

Program je rađen na bazi individualnih polazaka u navedenim terminima (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju programa).