Title of the document Cenovnik

Kolmar, Strazbur, Cirih – 2 noćenja

KOLMAR – STRAZBUR – CIRIH
(2 NOĆI – 4 DANA)

Postoje mesta u koja se zaljubite na prvi pogled. Kolmar je jedno od njih. Bajka u koju zaronite čim izađete iz autobusa. Ovo mesto će vas očarati raznobojnom arhitekturom starog centra grada. Kolmar je jedno od onih mesta u čijim ulicama želite da se izgubite. Nalazi se u relativno ravnom području gde se rečica Lauh uliva u reku Il. Grad je poznat po sunčanoj i sušnoj mikroklimi. Tu godišnje padne veoma malo kiše, što je idealno za gajenje vinove loze. Zbog toga se Kolmar smatra prestonicom alzaškog vina.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

KOLMAR – STRAZBUR – CIRIH
(2 NOĆI – 4 DANA)

07.03.-11.03.2024.
CENA ARANŽMANA: 159e
30.04.-04.05.2024.
CENA ARANŽMANA: 179e

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN, POLAZAK
Polazak oko 13h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Mađarsku, Austriju, Nemačku ka Francuskoj sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. DAN, KOLMAR
Dolazak u Kolmar, grad koji se smatra jednim od najpopularnijih destinacija oblasti Alzas. Kolmar je karakterističan po očuvanom starom gradu, arhitektonskim spomenicima i muzejima. U njemu su rođeni značajni umetnici, a najpoznatiji je, svakako, Frederik Bartoldi, autor Kipa slobode u Njujorku. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Popodne, organizovani odlazak sa vodičem u centar grada gradskim prevozom (karta za gradski prevoz se kupuje individualno). Kratko upoznavanje sa gradom. Povratak.
u hotel individualno. Noćenje.
3. DAN, KOLMAR – STRAZBUR (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak Kolmara. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do prestonice Alzasa – Strazbura. Strazbur je grad sa veoma zanimljivom istorijom. Ovo je grad ispunjen raznim stilovima, ali i autentičnim mentalitetom. Upoznavnaje grada čija je glavna znamenitost čuvena katedrala Notre – Dame koja je bila najviša zgrada na svetu od 1647 – 1874. godine. Danas je šesta po veličini crkva u svetu i smatra se za remek delo gotičke arhitekture. Zvonik crkve dostiže visinu od 142 m i vidi se iz dalekih delova ravnice Alzas. Slobodno vreme. Povratak u Kolmar. Noćenje.
4. DAN, KOLMAR – CIRIH (fakultativno)
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Polazak ka Cirihu. Po dolasku razgledanje grada u pratnji vodiča; trg Lindenhof, Banhofštrase – jedna od najelegantijih ulica u Evropi… Slobodno vreme za šetnju kraj Ciriškog jezera. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
5. DAN, POVRATAK
Dolazak na mesto polaska u prepodnevnim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom
– Autobuski prevoz
– obilaske prema programu putovanja ( panorama grada )
– usluge stručnog vodiča  za vreme trajanja aranžmana,
– troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– fakultativne izlete i ulaznice,
– međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uplatiti u agenciji )
– individualni troškovi
– boravisna taksa (placanje na recepciji)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)
STRAZBUR 25€ / 20€ (deca do 12 godina)
CIRIH 30€/ 25€ 
(deca do 12 godina) 

 

Način plaćanja

  • 40% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana u dve rate (čekovi se deponuju u agenciji
    prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 10, 20, ili 30. u mesecu)
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FKV/24