Title of the document Cenovnik

Pariz – 4 noćenja, polazak iz Čačka


PARIZ
SIRMIONE-SALZBURG

Reka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnoj nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obeležja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijnfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacioanlni muzej savremene umetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – leva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

Kategorija: Oznaka:
Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

PARIZ putovanje 2023.
SIRMIONE-PARIZ-SALZBURG
19.05.2023.-26.05.2023.
8 dana/4 noćenja, autobusom
Polazak iz Čačka, Kraljeva, Beograda bez doplate
FIRST MINUTE CENA – 359 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: ČAČAK-VIĆENCA
Polazak iz Čačka u 05:30h sa parkinga kod TC Rode. Polazak sa Novog Beograda sa Ušća kod Skejt parka u 08:00h. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja preko preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u hotel u okolini Vićence u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN: VIĆENCA – SIRMIONE
Doručak. Odjava iz hotela do 12h. Do 14h slobodno vreme kada je predviđen polazak za Sirmione, mali gradić na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada-utvrđenja Skaliđerija. Slobodno vreme za fakultativnu vožnju brodićem po jezeru. Polazak iz Sirmione oko 19h, vožnja pored Milana i Torina, a potom kroz tunel Frežis ulazak u Francusku. Noćna vožnja ka Parizu.

3. DAN: PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: trgovi Kliši i Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, most Aleksandra Trećeg, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima San Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site na kojem se nalazi Notrd Dam- katedrala posvećena Bogorodici koja predstavlja jedan od simbola Pariza pa i cele Francuske. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Posle podne je planiran odlazak metroom sa vodičem do Monmartra- čuvenog boemskog dela Pariza i obilazak Mulen Ruža, poznatog noćnog kluba i kabarea, trgova Emil Gudo i Terte, crkve Svetog Srca… Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: PARIZ – DVORAC FONTENBLO
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet do Fontenbloa, obilazak veličanstvenog dvorca sa 800 godina istorije koga su gradili veliki vladari – Fransoa I, Anri IV i Napoleon Bonaparta. Priča o najlepšim stepenicama i Katarini Mediči,veliki apartmani, balske dvorane, biblioteka, spavaća soba i kupatilo Napoleona Bonaparte. Autentični komadi nameštaja, tapiserije, porcelan. Slobodno vreme za uživanje u parkovima. Povratak u Pariz u popodnevnim satima. Slobodno vreme. program po dogovoru sa vodičem. Noćenje.

5. DAN: PARIZ – DVORAC VERSAJ
Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do Versaja, individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV – veliki apartmani i parkovi. Povratak u Pariz u popodnevnim satima. Fakultativni program- vožnja brodom po Seni, pogled na najpoznatije znamenitosti grada sa reke, individualno muzej Orsej,Ajfelova kula. Večernja šetnja do trga Etoal i Jelisejskih polja. Slobodno vreme. Noćenje.

6. DAN: PARIZ
Doručak. Check out iz hotela. Slobodan dan u gradu za individualni program- obilazak muzeja – Luvr, Invalidi-Vojni muzej i grob Napolena Bonaparte ili dan u svetu mašte i bajki – Diznilend. Polazak iz Pariza u predvečerje. Noćna vožnja.

7. DAN: SALZBURG
Dolazak u Salzburg u jutarnjim časovima. Salzburg nazivaju i „Gradom klasične muzike“ jer je u njemu rođen Volfgang Amadeus Mocart. Obilazak grada- park Mirabel, preko reke Salzah odlazak do starog grada gde se nalazi Mocartova rodna kuća i Katedrala. Slobodno vreme za kafu i čuvene Mocart kugle. Nastavak putovanja preko Slovenije i Hrvatske – noćna vožnja.

8. DAN: SALZBURG – ČAČAK
Dolazak na mesto polaska u prepodnevnim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u okolini Vićence,
– 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu-Portes na liniji metroa,
– Usluge lincenciranog vodiča za vreme putovanja i obilaske po programu koji nisu fakultativni,
– Hotelske i gradske takse,
– Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Fakultativne izlete;
– Doplata za jednokrevetnu sobu 110€;
– Doplata za polazak Novog Sada i Niša 25 €, iz Užica, Kragujevca, Trstenika i Vrnjačke banje 1500 RSD, za polazak iz Požege 1000 RSD,( minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika)
– Ulaznice za muzeje i lokalitete;
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje;
– Karte za gradski prevoz ;
-Individualni troškovi putnika.

Fakultativne izlete:
– Ajfelova kula – II nivo= 18,10 €/ III nivo=28,3 € (individualan ulaz), za mlade od 12-24€ II nivo 9 € / III nivo 14,10 €. Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
– Vožnja brodom po Seni – odrasli 14€ / deca (4-12 godina) 6€,
– Luvr – 17€ stalna postavka (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
– Versaj – 10€ (prevoz+vodič van dvorca)- minimum 40 osoba. Ulaznica za dvorac bez parkova i Trijanona 19,5€ (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum. Ulaz u parkove se plaća na licu mesta zavisno od sezone.
– Diznilend– 10€ (prevoz) – minimum 40 osoba. Kupovina ulaznica je isključivo online za odgovarajući datum (1 dan i ulaz u 1 park) i cena zavisi od termina ulaska,
– Dvorac Fontenblo– Poludnevni izlet , cena po osobi : 35€ odrasli / 20€ mlađi od 18 godina.
U cenu su uračunati : ulaznica za dvorac Fontenblo – veliki apartmani i Muzej Napolena I ulaz u parkove dvorca, prevoz autobusom i vodič . Minimum 40 osoba
Ulaz u dvorac je rezervisan od strane agencije !
-Prevoz metroom– oko 2€ po vožnji, kupuje se individualno na licu mesta.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
*SVE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PODLOŽNE PROMENI DO POLASKA NA PUT. TRENUTNO STANJE NA TRŽIŠTU, USLOVLJENO VELIKIM POSKUPLJENJIMA I INFLACIJOM U EVROPI, NE DOZVOLJAVA DA AGENCIJA GARANTUJE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA U TRENUTKU POTPISIVANJA UGOVORA O PUTOVANJU!
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 

Način plaćanja

  • – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
    – Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3-5 jednakih mesečnih rata, čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu,
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

JU/23