Title of the document Cenovnik

Terme Olimia – Hotel Breza 4* – Slovenija

Terme Olimia – Hotel Breza 4* – Slovenija

Hotel Breza, Terme Olimia (10)
Hotel Breza, Terme Olimia (9)
Hotel Breza, Terme Olimia (11)
Hotel Breza, Terme Olimia (4)
Hotel Breza, Terme Olimia (13)
Hotel Breza, Terme Olimia (14)
Hotel Breza, Terme Olimia (6)
Hotel Breza, Terme Olimia (10) Hotel Breza, Terme Olimia (9) Hotel Breza, Terme Olimia (11) Hotel Breza, Terme Olimia (4) Hotel Breza, Terme Olimia (13) Hotel Breza, Terme Olimia (14) Hotel Breza, Terme Olimia (6)

Pogledajte i ostale predloge za wellness odmor 2023. godine, klikom na link:
Wellness 2023.

Hotel Breza – Hotelska ponuda:
Recepcija, restoran, bar, frizerski salon, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote, room servis, parking, garaža.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, pojedine sobe sa balkonom ili terasom, a pojedine potpuno bez balkona ili terase.
Apartmani: spavaća soba je odvojena od dnevne, opremljeni su klima uređajem, mini barom, SAT TV, telefon, sef, wi-fi internet, kupatilo sa tušem, sa ili bez balkona. Po dolasku vas u svakoj sobi čeka boca termalne vode. Sobe mogu biti sa pogledom na šumu ili sa pogledom ispred hotela.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

TERMALIJA RELAX
Termalija relaks predstavlja prostor mira i uživanja. U ovoj vodenoj oazi možete se potpuno opustiti blagodetima termalne vode. Nagradite svoje telo vodenim masažama u ovom centru. Spoljašnji bazen pruža odmor za sve generacije. Kneipp staza omogućiće veću vitalnost misli i tela. Neka prostruji krv u žilama kontrastima topli-hladno.

WELLNESS ORHIDELIJA
Ovaj najprestižniji deo Termi Olimia prožet je magičnom crnom orhidejom. Sastoji se od nekoliko delova spa&wellness sveta – unutrašnji i spoljašnji bazeni, SPA Amala i SPA Armonija, svet sauna. Zaronite u podvodni svet muzike. Bazeni sa masažerima plene svojim mističnim ambijentom. Harmonina boja i svetlosti u intimnoj atmosferi Orhidelije stvaraju balans duha i tela. Uz raznovrsne masaže, aromaterapiju i tretmane lica i tela telo će se opustiti i regenerisati. Preporučujemo da oprobate masažu toplim kamenjem i napunite se pozitivnom energijom.

SAUNA SVET TERMALIJA
Sauna svet Olimije jedan je od najvećih u Sloveniji, prostire se na oko 1550 m2. Svet raznolikih sauna očistiće telo, umiriti misli i ojačati duh. Bio sauna Lavana zagrliće telo toplinom. Finska sauna Savu sa 80-100 stepeni celzijusa otvara nove dimenzije detoksikacije. Ako volite duh orijenta sigurno će očekivanja ispuniti Olimia Hamam. Parno kupatilo za ljubitelje drugačijeg ugođaja ima niže temperature 45-50 stepeni celzijusa, ali i veoma visoku vlažnost vazduha.

WELLNESS FAMILY FUN
Porodični odmor postaje pravi odmor! Svaki član porodice može da pronađe kutak za sebe, od zabave do popodnevnog mira i opuštanja. Zanimljivi događaji za decu svih uzrasta i opuštajuće aktivnosti za roditelje nalaze se u ovom delu Termi Olimia. Brojni sadrđaji ovom spa centra ispuniće očekivanja svih članova porodice. Baby fun deo je plaža za mališane gde je prvo iskustvo sa vodom najdragocenije. Nakon vodene zabave prija odmor koji je još slađi u zagljaju člana porodice. Unutrašnji bazen sa vodenim atrakcijama je monumentalna vodena oaza isprepletana aktivnostima za najmlađe. Stena za penjanje sa slapovima iznad bazena – Fun&Splash tobogan – odličan je za one koji žele da se popnu na vrh sveta. U bioskopu 7D možete očekivati neočekivano. Ovaj multidimenzionalni doživljaj prilagođen je različitim uzrastima. Za nove generacije željne digitalne zabave tu je igranica sa konzolama i interaktivnim tlom.

Napomene:
Ulaz u saune je uz doplatu na licu mesta.
Sauna svet family wellness Termalija cena 12 eur po osobi dnevno.
Ulaz u Wellness Orhidelija je uz doplatu na licu mesta. (osim ako nije uključeno u paket).
Wellness Orhidelija cena ponedeljak – četvrtak: 20,00 € po osobi dnevno, petak, subota, nedelja, praznici: 29,00 € po osobi dnevno
Krevetac za bebu je uz doplatu na licu mesta i najavu, 5 eur dnevno.
Radno vreme bazena i sauna:
Family wellness Termalija
nedelja – četvrtak: 8.00 – 22.00
petak, subota: 8.00 – 24.00

Family wellness Termalija saune
ponedeljak – četvrtak: 11.00 – 22.00
petak: 11.00 – 24.00
subota: 10.00 – 24.00
nedelja: 10.00 – 22.00

Wellness Orhidelia
nedelja – četvrtak: 9.00 – 22.00
petak, subota: 9.00 – 24.00
Radna vremena su informativnog karaktera i podložna su promeni u skladu sa politikom Termi Olimija.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

 

 

Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
– Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun
2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:
a) Preostali iznos moguće je platiti čekovima do kraja godine (sa datumima 10. i 20. u mesecu)

Galerija