Title of the document Cenovnik

Hotel Kalif 3* – Sarimsakli, Turska

Hotel Kalif 3* – Sarimsakli

Kalif, Sarimsakli (5)
Kalif, Sarimsakli (16)
Kalif, Sarimsakli (12)
Kalif, Sarimsakli (15)
Kalif, Sarimsakli (3)
Kalif, Sarimsakli (5) Kalif, Sarimsakli (16) Kalif, Sarimsakli (12) Kalif, Sarimsakli (15) Kalif, Sarimsakli (3)

Pogledajte i ostale predloge za letovanje 2024. godine u Sarimsakliju klikom na link:
Sarimsakli letovanje 2024.

Opis hotela:

Lokacija:
Hotel Kalif je tradicijalno vrlo popularan kod gostiju iz Srbije. Od gradske plaže je udaljen oko 120 m a od centra Sarimsaklija 300 m.

Sadržaj hotela:

Hotel Kalif nudi komforan smeštaj sa nizom sadržaja. Prostran loby sa kožnim garniturama za sedenje, WIFI-jem, velikim LCD Televizorima, je idealan za opuštanje i druženje. Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa pool-barom i ležaljkama. Hotel ima lift, restoran lobi bar, pool-bar, fitnes centar i saunu, stoni tenis i bilijar.

Plaža:
Peščana plaža uređena ležaljkama i suncobranima. Hotel poseduje svoj privatni deo na plaži. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.

Usluga u hotelu:
Izbor sveže hrane sa turske obale Egejskog mora, kao i neka internacionalna jela služe se u hotelskom restoranu. Usluga u hotelu je polupansion. U okviru hotela nalazi se glavni restoran, gde se, na bazi švedskog stola, služe doručak i večera.Doplatu za ručak je moguće izvršiti na recepciji hotela 5€ dnevno.

Sadržaj i tipovi soba:
Sobe su sa pogledom na more ili vrt, sa dva, tri ili četiri ležaja. Svaka soba ima klimu, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasu. Hotel ima klasične četvorokrevetne sobe.

Check in vreme je 14:00, a check out vreme je 10:00.

Porodicama se posebno svidela lokacija za boravak sa decom.

Ukratko o mestu Sarimsakli

Sarimsakli je jedno od najznačajnijih letovališta u Turskoj i nalazi se na 790 km udaljenosti od naše granice. Leži na obroncima planine Seytan sofrasi što u prevodu na naš jezik znači djavolja trpeza. Sarimsakli pored lepih plaža krase plantaže maslina, vinove loze i pistaća kao i blizina borove šume. Preko puta ovog turskog letovališta se nalaze 24 ostrva od koga je jedno grčko ostrvo Lesbos. Poznata mesta blizu Sarimsaklija su jos i Troja (171km), Pergamon (66km), Izmir (155 km) i Efes (250km). Nedaleko od ove turske destinacije Sarimsakli – nalazi se i letovalište Ayvalik na oko 7 kilometara. Ove dve destinacije su povezane mini busevima koji imaju polaske na svakih pola sata.

Jedna od karakteristika ovog poznatog letovališta je ta da vlažnost vazduha iznosi samo 0.5% i zbog  toga Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu banju. Izuzetno pogodna destinacija za osobe za lečenje disajnih organa (astma, hronični bronhitis) kao i srčanih oboljenja i po preporuci Svetske zdravstvene organizacije ovo letovalište je na prvom mestu u odnosu na ostale turističke destinacije. Pre nego je postao omiljena destinacija turista, ovo mesto je bilo ribarsko mesto koje je ponekad ugostilo putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Danas, letovalište Sarimsakli se nalazi u samom vrhu turističkih destinacija. Šetaliste u letovalištu Sarimsakli je prepuno restorana i pružiće vam prelepi užitak uz topli zalazak sunca. Na kraju dana, za one koji vole i noćni provod, tu su i noćni klubovi i barovi za nezaboravnu zabavu.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

DETE GRATIS U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU
BUYUK BERK, BILURCU od 0 do 7 godina
OLCAY, SEZER, KALIF, G. MILANO, NERGIZ, AMFORA, ACEM, VAROL, GAMZE & MUSHO od 0 do 6 godina
HALIČ PARK, GRAND TEMIZEL od 0 do 3 godine

BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 15:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan
da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.
ISHRANA: kod svih hotela obroci se serviraju je po principu “Švedskog stola“ (buffet). Gosti holeta Olčaj mogu u hotelu Sezer da da doplate večeru na licu mesta.
FINANSIJE
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu po izboru na bazi izabrane usluge;
– korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.
– Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Prevoz autobusom visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje-preporuka!;
– Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom, troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja, ostali troškovi.
SMEŠTAJ U JEDNOKREVETNOJ SOBI: Cena i raspoloživost na upit!


PRTLJAG:
Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga po osobi (jedan komad ručnog prtljaga i jedan komad do 25 kg koji se pakuje u boks autobusa ), neophodnog za vreme letovanja.
U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 20€ (do 25kg) ili neće primiti višak prtljaga van standardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prevoznik ne odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prevoza, odgovoran je prevoznik. Bicikle i životinje se ne mogu unositi u autobus.

Galerija

Uslovi plaćanja

CENE: su izražene u evrima po osobi na bazi 1/2 standard sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
USLOVI PLAĆANJA: 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
PLAĆANJE: gotovinom, čekovima građana, virmanski.
ODLOŽENO PLAĆANJE: Odloženo plaćanje čekovima građana, BEZ UVEĆANJA do 15.12.2024.

Napomene

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
-Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
-Agencija ne snosi odgovornost za izmene režima putovanja.
-Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.
VAŽNE NAPOMENE:
-Na dodatne usluge (doplata za polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
-Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
-Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
-Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.