Title of the document Cenovnik

Hotel Buyuk Berk 3*+ – Sarimsakli, Turska

Hotel Buyuk Berk 4* – Sarimsakli, Turska

sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (11)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (4)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (1)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (5)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (3)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (7)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (8)
sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (11) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (4) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (1) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (5) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (3) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (7) sarimsakli-buyuk-berk-elmarturistickaagencija (8)

Opis hotela:

Lokacija:
Okružen zelenilom u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, nalazi se hotel Buyuk Berk gde hotel ima svoj privatni deo. Jedan od najpoznatijih hotela u centralnom delu letovališta.

Sadržaj hotela:
Gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena sa mlaznim tokom, veštačkim talasima i sa pool barom okružena palmama gde mogu da se sklone od jakog podnevnog sunca i rashlade uz piće. Pored bazena su i ležaljke sa suncobranima. Za najmlađe tu je dečiji bazen, mini aqua park – tobogan. Pored toga, nudi stoni tenis, odbojku na pesku, fitnes centar sa najsavremenijom tehnologijom, Wi-fi koji je besplatan za korišćenje u lobiju hotela, uživo muziku, bioskop, animaciju tokom dana, dečiji klub. U okviru hotela je restoran koji nudi raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift.

Uz doplatu: Spa centar (sauna,masaža,parna soba), nega kože, zabavni sportovi na vodi (surfovanje, ronjenje, vožnja kanuom i pedalinama), room service, strana pića, turska kafa, sladoled, frizer, hemijsko čišćenje i sef.

Plaža:
Hotelska plaža je peščana, ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje gostima hotela.

Usluga u hotelu:
Izbor sveže hrane sa turske obale Egejskog mora, kao i neka internacionalna jela služe se u hotelskom restoranu. Usluge su Polupansion i All Inclusive. U okviru hotela nalazi se glavni restoran, gde se, na bazi švedskog stola – samoposluživanje, služe doručak, ručak i večera

Sadržaj i tipovi soba:
U sobama se nalazi klima uređaj, TV, minibar, francuski balkon/terasa, Wi-Fi (uz doplatu), kupatilo sa tušem/kadom i fenom za kosu.Standardne sobe su opremljene francuskim ležajem/2 single kreveta i dodatni single ležaj, maksimalnog kapaciteta do 3 odrasle osobe.Family sobe imaju 2 prostorije. U jednoj prostoriji se nalaze 2 single kreveta, a u drugoj francuski ležaj, maksimalnog kapaciteta do 4 odrasle osobe.

Check in vreme je 14:00, a check out vreme je 10:00.

Porodicama se posebno svidela lokacija za boravak sa decom.

Ukratko o mestu Sarimsakli

Sarimsakli je jedno od najznačajnijih letovališta u Turskoj i nalazi se na 790 km udaljenosti od naše granice. Leži na obroncima planine Seytan sofrasi što u prevodu na naš jezik znači djavolja trpeza. Sarimsakli pored lepih plaža krase plantaže maslina, vinove loze i pistaća kao i blizina borove šume. Preko puta ovog turskog letovališta se nalaze 24 ostrva od koga je jedno grčko ostrvo Lesbos. Poznata mesta blizu Sarimsaklija su jos i Troja (171km), Pergamon (66km), Izmir (155 km) i Efes (250km). Nedaleko od ove turske destinacije Sarimsakli – nalazi se i letovalište Ayvalik na oko 7 kilometara. Ove dve destinacije su povezane mini busevima koji imaju polaske na svakih pola sata.

Jedna od karakteristika ovog poznatog letovališta je ta da vlažnost vazduha iznosi samo 0.5% i zbog  toga Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu banju. Izuzetno pogodna destinacija za osobe za lečenje disajnih organa (astma, hronični bronhitis) kao i srčanih oboljenja i po preporuci Svetske zdravstvene organizacije ovo letovalište je na prvom mestu u odnosu na ostale turističke destinacije. Pre nego je postao omiljena destinacija turista, ovo mesto je bilo ribarsko mesto koje je ponekad ugostilo putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Danas, letovalište Sarimsakli se nalazi u samom vrhu turističkih destinacija. Šetaliste u letovalištu Sarimsakli je prepuno restorana i pružiće vam prelepi užitak uz topli zalazak sunca. Na kraju dana, za one koji vole i noćni provod, tu su i noćni klubovi i barovi za nezaboravnu zabavu.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

DETE GRATIS
– BUYUK BERK, BILURCU od 0 do 7 godina
– OLCAY, SEZER, KALIF, G. MILANO, NERGIZ, AMFORA, ACEM, VAROL, CEM GUL, OLIVERA & MUSHO od 0 do 6 godina
– HALIČ PARK, GRAND TEMIZEL od 0 do 3 godine
Popusti ili gratis dete za dete, ili popust za III ili IV odraslu osobu iz tabele ostvaruje se uz minimum 2 punoplative osobe.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
povratna karta 75€ (Beograd, auto put, Kragujevac, Kraljevo, Vrnjačka Banja, Trstenik, Kruševac, Čačak), za decu do 12 godina 60€ .
POPUST ZA POLAZAK: Pojate, Aleksinac, Niš, Pirot – 5€
DOPLATE ZA POLAZAK:
Aranđelovac, Topola, G. Milanovac: 10€,
Bor, Zaječar: 15€
Novi Sad 20€, Valjevo 20€, Požega, Užice 20€, Negotin: 20€

DOPLATE: za izbor sedišta u autobusu 15€, doplata za dodatno sedište u autobusu 60€.
BUS cene u jednom pravcu: 60€ .

Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja. Tačno vreme putnik dobija od agencije pred polazak na letovanje. Orijentaciono Beograd 13h.

Agencija će obezbediti prevoz udobnim autobusima turističke klase (klima, DVD-mp3…).
Agencija putnike prevozi isključivo do Sarimsaklija i Ayvalika, što putnicima pruža najkomfornije putovanje sa optimalnim vremenima dolaska i povratka.

PRTLJAG: Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga po osobi (jedan komad ručnog prtljaga i jedan komad do 25 kg koji se pakuje u boks autobusa ), neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) naplaćuju dodatni prtljag 20€ (do 25kg) ili neće primiti višak prtljaga vanstandardnog gabarita, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. Za zaboravljene stvari agencija kao i prevoznik ne odgovara, u slučaju oštećenja prtljaga prilikom prevoza, odgovoran je prevoznik. Bicikle i životinje se ne mogu unositi u autobus.
Raspored sedenje se određuje po redosledu prijava putnika, uzrast putnika, i slabije pokretne putnike, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora da ima
obezbeđeno sedište. Postoji mogućnost zadržavanja prilikom iskrcavanja/ukrcavanja putnika kao i mogućnost organizovanja transfera kod manjeg broja putnika manjim vozilima(automobil, kombi i sl.).

SMEŠTAJ i ISHRANA
TIPOVI SOBA: 1/2- dvokrevetna soba sa 1 francuskim ili dva standardna ležaja; 1/3 trokrevetna soba sa 1 francuskim i 1 standarnim ležajem ili 3 standardna ležaja;
1/4 četvorokrevetna soba, 1/2+2 connected ili familly room sa dve odvojene sobe; 1/2+3 familly room u hotelu B. Berk dve odvojene sobe sa 4 kreveta i foteljom na razvlačenje za 5. osobu; app- apartmanska soba sa minimum 4 kreveta i kuhinjom. Hoteli imaju mali broj 1/4 i connected i familly soba pa je potrebno rezervisati na vreme.

BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 15:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je
dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

SMEŠTAJ U JEDNOKREVETNOJ SOBI: Cena i raspoloživost na upit!

ISHRANA: kod svih hotela obroci se serviraju je po principu “Švedskog stola“ (buffet). U hotelu Olčaj večera se služi u hotelu Sezer ili Kalif (po izboru gosta), a dete do 4 godine ima gratis. Većina hotela nudi doplatu za ručak, kod hotela Kalif i Sezer doplata je 5€ po osobi dnevno.

UKLJUČENO U CENU: korišćenje hotelskih sadržaja: bazena, ležaljki i suncobrana pored bazena i na plaži, klima uređaja u hotelu i u sobi , WIFI interneta.

CENE: su izražene u evrima po osobi na bazi 1/2 standard sobe. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
CENA HOTELA OBUHVATA: uslugu smeštaja i ishrane u izabranom hotelu, predstavnika na srpskom jeziku, servis lokalnog partnera ili hotela.
U CENU NIJE URAČUNATO: autobuski prevoz, putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, eventualna boravišna taksa, održavanje higijene, fakultativni izleti i ostali individualni i ne pomenuti troškovi.

 

Galerija

Uslovi plaćanja

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

1) Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan placanja.

2) Uz akontaciju od 30% ostatak ODLOŽENO PLAĆANJE: do 9 mesečnih rata! Odloženo plaćanje čekovima građana, BEZ UVEĆANJA: za sve rate koje dospevaju do 31.11.2022.
PLAĆANJE DO FEBRUARA 2023: Za odloženo plaćanje do 20.02.2023. obračunava se trošak 1,5% na 3 poslednje rate.
HK/22

Napomene

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
 Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od
datuma povratka sa putovanja. Agencija Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o
viznom režimu.
 Prilikom ulaska u R. Tursku potrebno je popuniti obrazac 72 sata pre ulaska u zemlju. Link za popunjavanje obrasca https://register.health.gov.tr,
 Agencija Holiday ne snosi odgovornost za izmene režima putovanja.
 Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na
sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze.
VAŽNE NAPOMENE:
 Na dodatne usluge (doplata za polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
 Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
 Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.