Title of the document Cenovnik

Vila Banjica – Sokobanja, Srbija

Vila Banjica – Sokobanja, Srbija

Vila Banjica, Sokobanja (1)
Vila Banjica, Sokobanja (2)
Vila Banjica, Sokobanja (13)
Vila Banjica, Sokobanja (3)
Vila Banjica, Sokobanja (11)
Vila Banjica, Sokobanja (7)
Vila Banjica, Sokobanja (1) Vila Banjica, Sokobanja (2) Vila Banjica, Sokobanja (13) Vila Banjica, Sokobanja (3) Vila Banjica, Sokobanja (11) Vila Banjica, Sokobanja (7)

Vila Banjica je objekat na ekskluzivnoj lokaciji! Nalazi se u parku Banjica, a većina studija i apartmana ima direktan pogled na jedan od najlepših i najuređenijih parkova u Sokobanji. Vila se nalazi na dva minuta hoda od kupatila Banjica, gradske plaže Župan i restorana Čoka, pored kojih se dalje, pešačkom stazom, stiže do restorana Pećina, izletišta Lepterija itd.
Glavno (mermerno) šetalište je udaljeno 300 metara.
Vila raspolaže sa 6 studija i 1 apartmanom za smeštaj dve, tri, četiri i pet osoba. Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinjski deo, kupatilo, a gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i kablovska TV. Smeštajne jedinice su raspoređene na 3 nivoa: prizemlje, prvi i drugi sprat. Restoran se nalazi na lepo uređenoj i natkrivenoj terasi iza vile. Porodicama sa malom decom je na raspolaganju i krevetac, uz obaveznu najavu u agencuji pre početka usluge.
Promena peškira je jednom u toku smene.
Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera) uz mogućnost doplate za ručak: 400 dinara dnevno, po osobi, za odrasle, odnosno 250 dinara za decu do 9,99 godina starosti.
Ručak se služi u restoranu “Kod Merakliju” koji se nalazi na obodu centralnog gradskog parka, u blizini “Hamama”.
POSEBNE POGODNOSTI: Gostima vile je na raspolaganju korišćenje otvorenog bazena sa ležaljkama i suncobranim u Vili Milsa (500 metara od objekta), kao i kafe bara, dečije igraonice, tuša i toaleta pored bazena.

Ukratko o mestu Sokobanja

Udaljena 240 km od Beograda i 60 km od Niša, smeštena u predivnoj kotlini između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. Sa nadmorskom visinom od 400 m, živopisnom prirodom u okruženju (magični Rtanj, kanjon Moravice, Bovansko jezero, ozrenske livade), uvek čist i svež vazduh, vekovima privlače posetioce. Mnogobrojne tradicionalne kafane sa gurmanskim specijalitetima karakterističnim za ovaj kraj, kafići, klubovi, parkovi prepuni zelenila i pešačke staze, sportski tereni upotpunjuju ponudu Sokobanje i zato je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

POPUSTI ZA DECU:

Deca do 4,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju, borave BESPLATNO i nemaju obroke.
Deca od 5 do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju ostvaruju 60 % popusta i imaju dečije obroke.
Deca do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju 40 % popusta i imaju dečije obroke.
Dete do 9,99 godina starosti, u pratnji jedne odrasle osobe, ostvaruje 20 % popusta i imaju dečije obroke.
Doplate:

Doplata za jednu osobu u dvokrevetnom studiju iznosi 70% od cene dvokrevetnog studija.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj na bazi 7 noćenja
  • Ishranu na bazi polupansiona (doručak i večera), uz mogućnost doplate za ručak: 400 dinara dnevno, po osobi, za odrasle, odnosno 250 dinara za decu do 9,99 godina starosti. Ručak se služi u restoranu “Kod Merakliju” koji se nalazi na obodu centralnog gradskog parka, u blizini “Hamama”.
  • Korišćenje otvorenog bazena sa ležaljkama
  • Korišćenje WiFi interneta

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 5 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji)
  • Prevoz
  • Individualne troškove

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2019. godine;

S&S