Title of the document Cenovnik

Vila Milsa Lux – Sokobanja, Srbija

Vila Milsa Lux – Sokobanja, Srbija

VILA MILSA SOKOBANJA (4)
VILA MILSA SOKOBANJA (11)
VILA MILSA SOKOBANJA (6)
VILA MILSA SOKOBANJA (1)
VILA MILSA SOKOBANJA (5)
VILA MILSA SOKOBANJA (2)
VILA MILSA SOKOBANJA (13)
VILA MILSA SOKOBANJA (14)
VILA MILSA SOKOBANJA (15)
VILA MILSA SOKOBANJA (10)
VILA MILSA SOKOBANJA (7)
VILA MILSA SOKOBANJA (4) VILA MILSA SOKOBANJA (11) VILA MILSA SOKOBANJA (6) VILA MILSA SOKOBANJA (1) VILA MILSA SOKOBANJA (5) VILA MILSA SOKOBANJA (2) VILA MILSA SOKOBANJA (13) VILA MILSA SOKOBANJA (14) VILA MILSA SOKOBANJA (15) VILA MILSA SOKOBANJA (10) VILA MILSA SOKOBANJA (7)

Jedinstvenim izgledom koji pleni, modernim i komfornim smeštajem, lepo uređenim dvorištem sa kafe – barom i otvorenim bazenom (4.5m x 8m, dubina 1.2m) sa ležaljkama i suncobranima, Vila Milsa Lux će učiniti Vaš boravak u Sokobanji prijatnim. Nalazi se na 800 m od mermernog šetališta, u blizini hotela “Moravica” i hotela “Sunce”.

Vila raspolaže sa 12 studija i 4 apartmana za smeštaj dve, tri i četiri osobe. Svaki studio sadrži kuhinjski deo, kupatilo, terasu i kablovsku TV.
Smeštajne jedinice su raspoređene na 3 nivoa: prizemlje, prvi i drugi sprat, a u potkrovlju se nalazi restoran za pansionsku ishranu. Veći deo kompleksa je pokriven bežičnim internetom. Gostima vile je na raspolaganju besplatan parking, korišćenje otvorenog bazena sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje), kafe bar, tuš i toalet pored bazena, kao i dečja igraonica (2 ljuljaške, stoni tenis).
Porodicama sa malom decom je na raspolaganju i krevetac, uz obaveznu najavu u agenciji pre početka usluge.
Promena peškira je jednom u toku smene.

Ukratko o mestu Sokobanja

Udaljena 240 km od Beograda i 60 km od Niša, smeštena u predivnoj kotlini između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. Sa nadmorskom visinom od 400 m, živopisnom prirodom u okruženju (magični Rtanj, kanjon Moravice, Bovansko jezero, ozrenske livade), uvek čist i svež vazduh, vekovima privlače posetioce. Mnogobrojne tradicionalne kafane sa gurmanskim specijalitetima karakterističnim za ovaj kraj, kafići, klubovi, parkovi prepuni zelenila i pešačke staze, sportski tereni upotpunjuju ponudu Sokobanje i zato je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik


POPUSTI ZA DECU:

Deca do 4,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju, borave BESPLATNO i nemaju obroke.
Deca od 5 do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju ostvaruju 60 % popusta i imaju dečije obroke.
Deca do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju 40 % popusta i imaju dečije obroke.
Dete do 9,99 godina starosti, u pratnji jedne odrasle osobe, ostvaruje 20 % popusta i imaju dečije obroke.
Doplate:

Doplata za jednu osobu u dvokrevetnom studiju iznosi 70% od cene dvokrevetnog studija.

Cena aranžmana obuhvata:

Smeštaj na bazi 7 noćenja
Ishranu na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera)
Korišćenje otvorenog bazena sa ležaljkama
Korišćenje WiFi interneta

Cena aranžmana ne obuhvata:

Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 5 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).
Prevoz
Individualne troškove

Galerija

Mapa

Uslovi plaćanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2019. godine;

S&S