Title of the document Cenovnik

Solun – 1 noćenje, polazak iz Čačka

SOLUN – METEORI

Solun je grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem, pitomom mediteranskom klimom, prijatnim šetalištima uz more, nesvakidašnjim bogatstvom gastronomske ponude i zanimljivim dešavanjima tokom čitave godine. Kao najveći univerzitetski centar Grčke, sedište čuvenog Aristotelovog univerziteta, grad se može pohvaliti izuzetno živopisnim noćnim životom, ali i specifičnom atmosferom koju stvaraju umetnici, studenti i kulturni poslenici iz čitave Evrope.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Solun – Meteori (3 dana, 1 noćenje)
12.04.-14.04.2024. – 69e
01.05.-04.05.2024. – 74e

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan MESTO POLASKA
Polazak iz Kraljeva u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi carinske i pasoške kontrole i odmora.
2. dan SOLUN
Dolazak u Solun u ranim jutarnjim časovima. Solun, grad i luka na vrhu Solunskog zaliva koji se pruža duž morske obale u dužini od 20 km, osnovan je u IV v.p.n.e. u vreme vladavine Aleksandra Makedonskog. Simbol Grada predstavlja Bela kula izgrađena u XVI veku za vreme vladavine Turaka. Fakultativno panoramsko razgledanje grada – Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk…,fabrika koze,poseta Zejtinlika . Fakultativni obilazak tržnog Cosmos. U večernjim satima, nastavak puta do Paralije. Smeštaj u vilu. Noćenje.
3.dan KATERINI – METEORI – SRBIJA
Doručak. Slobodano vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta izlet a do Meteora. Obilazak crkve Sv. Petke, lekoviti izvor. Nastavak putovanja do živopisnog gradića u podnožju Meteora, Kalambake. Razgledanje i poseta radionici za ručnu izradu ikona.Nastavak puta za Meteore. Poseta čuvenom srednjovekovnom kompleksu Manastira sa ulaskom u manastir Veliki Mateori . Povratak uz usputne pauze po potrebi grupe I zadrzavanjima na granicnim prelazima. Dolazak do 02 h. Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
– jedno noćenje u vili Eli  u Paraliji –usluga noćenje  1/2 ili  1/3 sobama po zelji putnika (svaka soba ima tuš/WC)
– razgledanja po programu putovanja,
– usluge turističkog vodiča – pratioca,
– troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
– ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera),
– individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

FAKULTATIVA SOLUN ( 10 Eura ukupno za panoramsko razledanje, Zejtinlik, trzni Centar Cosmos)
Meteori 25 Eura + 3 Eura ulaznica za Velike Meteore
PAKET ZA CELU FAKULTATIVU 30 Eura + 3 Eura ulaznica za Velike Meteore

 

Način plaćanja

  • 40% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
  • 50% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FKV/24