Title of the document Cenovnik

Prag, Drezden, Karlove Vari – 3 noćenja

PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI
6 dana/3 noćenja – sa polaskom iz Čačka

PRAG – GRAD STOTINU TORNJEVA (iako ih ima 550). Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, najvećoj reci u Češkoj, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku. Prag predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika, s jedne strane Karlovog mosta na reci Vltavi, a sa druge strane Stari Grad, galerija svih umetničkih stilova. Od 1992 godine centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a!

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Doplate za transfere iz drugih gradova:

 • iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca),
 • Kruševca 13€ (transfer do Kraljeva),
 • Trstenika 10€,  (transfer do Kraljeva)
 • Vrnjačke Banja 10€ (transfer do Kraljeva),
 • Uzice 15€ (transfer do Preljine),
 • Požega 13€ (transfer do Preljine),
 • Niša 20€ (transfer do Kraljeva).
 • Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

Program putovanja:

1. dan. Polazak iz Kraljeva 19:00h. Nastavak puta ka Beogradu. Ulazak putnika kod Sava centra oko 22h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti

2.DAN – PRAG
Dolazak u Prag. Obilazak grada sa lokalnim vodičem. Šetnja pored zlatnog portala, kraljevske palate, bazilike sv. Đorđa, Lobkovič palate, crne kule. Panorama na Prag iz bašte na valeh. Prelepa valdštajnska palata sa ogromnim parkom iz 17.veka, Hergertova ciglana, najtesnija ulica u Pragu, mala venecija, certovka, kampa, Karlov most, Karlova ulica, Klementinum (Narodna biblioteka), Starogradski trg sa čuvenim astronomskim i astrološkom satom Orloj. Zatim Karlov univerzitet, staleško pozorište i vaclavski trg sa narodnim muzejem. Nakon razgledanja upoznavanje sa tehničkim informacijama ( razmena novca, preporuka restorana i pivnica, funkcionisanje gradskog prevoza u Pragu…). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

3.DAN – DREZDEN (fakultativno)-PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi čuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama.Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj čaroliji ili soping u jednom od trznih centara. Povratak u Prag. Noćenje.

4.DAN-KARLOVE VARI (fakultativno)-PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), crkve Sv.Marije Magdalene i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora. Povratak u hotel. Nocenje.

5.DAN – PRAG
Dorucak. Napustanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak u grad. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno krstarenje rekom Vltavom. Polazak za Srbiju je planiran oko 16h.

6.DAN – KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u jutarnjim časovima, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja

POPUSTI:

 • Doplata za 1/1 sobu je  50 €
 • Raspored sedenja pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €.
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50€
 • Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana
 • Dete do 5 godina (u zajedničkom ležaju) plaća samo prevoz 40 eura.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • razgledanje Prage u pratnji strucnog lokalnog vodica
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi tri noćenja sa doručkom/ švedski sto,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete i ulaznice
 • međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
 • individualni troškovi
 • boravisna taksa (placanje u hotelu na recepciji)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 • Krstarenje Vltavom 15 evra /  10 evra (deca do 12 godina)
  Karlove Vari 25 evra / 15 evra (deca do 12 godina)
  Drezden 30 evra / 20 evra (deca do 12 godina)
 • PAKET: 65 EURA (PAKET ZA DECU 40 EURA)

OPIS HOTELA:
Hotel ILF ★★★
Praški hotel ILF nudi sobe sa sopstvenim kupatilom, prostorom za sedenje, TV-om sa ravnim ekranom i sefom. Hotelski restoran služi internacionalnu kuhinju u kojoj se može uživati u trpezariji ili na terasi. U baru hotela ILF možete uživati u pićima. Recepcija radi 24 sata, lobi bar je otvoren od 7 sati. m. do 2 a. m,
Stanica metroa Budejovička udaljena je 100 metara i pruža dobre veze do centra grada udaljenog 10 minuta vožnje. Tu se mogu posetiti prodavnice, restorani, barovi i mnoge poznate lokacije

HOTEL ENERGIE 3*
Hotel Energie se nalazi u kompleksu ENERGIE u Pragu. Nudi besplatan parking i bežični internet. Do autobuskog i tramvajskog stajalište može se stići pešice za 8 minuta. Centar grada je udaljen 15 minuta vožnje. Sobe sadrže TV sa ravnim ekranom i prostor za sedenje. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i peškirima. Hotel Energie raspolaže terasom i recepcijom koja radi 24 časa dnevno. Ostali sadržaji obuhvataju turistički desk, ostavu za prtljag i prodajni automat. Stanica metroa Nemocnice Motol udaljena je 20 minuta hoda. Trg Svetog Vaclava nalazi se na 7 km, Karlov most na 6,1 km, a Praški hrad (zamak) na 5,6 km od hotela. Do autobuske stanice može se stići pešice za 8 minuta. Aerodrom Vaclav Havel udaljen je 6 km.

HOTEL REZIDENCE EMMY 4*
Hotel Rezidence Emmi u Pragu je savremeno opremljen hotel sa četiri zvezdice. Svojim arhitektonskim rešenjem i ponuđenim uslugama poštuje zahtevani aktuelni svetski trend. Hotel Rezidence Emmi je idealno lociran u mirnom stambenom delu Praga 4, u neposrednoj blizini Kunratičke šume i Instituta za kliničku i eksperimentalnu medicinu (IKEM), sa lakim pristupom centru Praga.Visok kvalitet pruženih usluga i profesionalan pristup stvaraju prijatno iskustvo gostima od svakog boravka i idealno iskustvo za poslovna putovanja, porodični odmor sa decom ili tokom kompanijskih sastanaka, konferencija ili treninga.
Hotel Rezidence Emmi u Pragu nudi moderan i udoban smeštaj u 106 prostranih soba.
HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3*
Uživajte u rekreativnim sadržajima hotela i pogledu sa terase. Dodatne pogodnosti ovog hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu, usluge konsijerža i čuvanje dece/čuvanje dece (uz doplatu).Pogodnosti uključuju poslovni centar, usluge hemijskog čišćenja/pranja veša i recepciju koja radi 24 sata.
Tacno ime hotela bice poznato 5 dana pre putovanja.

Uslovi plaćanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana 7 dana pre početka putovanja (za redovne uplate do polaska), 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo čekovima.

TKV