Title of the document Cenovnik

Beč – 1 noćenje

BEČ
PARNDORF-BRATISLAVA
-FAKULTATIVNO-

4 dana/1 noćenje – autobusom

BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

Kategorija: Oznake: , ,
Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Beč- Parndorf – Bratislava (1 noćenje)
08.03.- 10.03. – 99e
12.04.- 14.04. – 99e
03.05.-05.05. – 104e

Polazak iz Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Kruševca, Vrnjačke Banje   

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN

Polazak sa dogovorene lokacije iz Kraljeva oko 20h. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan: BEČ
Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima. Parndorf outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Nastavak putovanja do Beča. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada . Fakultativna razgledanje parkova dvorcu Schönbrunn koji okruzuje dvorac I poseta vidikovcu iznad dvorca Smeštaj u hotel posle podnevnim časova. Slobodno vreme.Noćenje.

3.DAN: BEČ –BRATISLAVA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Becu do 13 h .Posle obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu ,glavni grad Slovacke .U Bratislavi panoramski razgled grada I obilazak stare tvrđave ( Katedrale Svetog Martina , Palata Grasalkovic ,Plava crkva .Slobodno vreme. Planiran polazak za Srbiju oko 18 časova. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4.DAN: POVRATAK

Dolazak na mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:
–Prevoz autobusom turističke klase  na navedenoj relaciji / mesta se određuju  prema prijavi
– 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3 ili 4* ( u sirem delu Beča  ) dorucak svedski sto, bazen i sauna u ceni
– Razgledanje Beča u pratnji vodiča
– Turistički vodič/ pratilac grupe
– Troškove ogranizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Individualne troškove
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
– Fakultativne izlete : Parkovi  Dvoraca  Schönbrunn  10  Eura/ ; Bratislava 20 / Prater 5 Eura

HOTEL : Hotel PYRAMIDE 4* Beč

Nalazi se u Vosendorfu, južni deo Beča. Hotel je na liniji prevoza Badner Bahn. Nalazi se preko puta najvećeg tržnog centra u Beču – SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Sobe imaju TWC, TV, mini bar, telefono… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

DOPLATE:     Doplata za 1/1 SOBU: 30 Eur (na upit)
POPUSTI:
  Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) 50 Eur u zajedničkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40%    Cena aranžmana se umanjuje za 20 Eur ukoliko se koristi sopstveni prevoz

NAPOMENA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Uslovi plaćanja

  • Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem KURSU NBS na sledeći način:
    – Gotovinski, 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FKv