Title of the document Cenovnik

Budimpešta, 1 noć

BUDIMPEŠTA
4 dana/1 noćenje – autobusom

BUDIMPEŠTA – Spajanjem tri grada Budima, Obude i Pešte 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas prava turistička poslastica za mnoge turiste koji je posećuju. Lepoti Budimpešte, pre svega, doprinosi 11 mostova koji spajaju dva dela grada – Budim i Peštu, Kraljevska palata na uzvišenju na samoj obali Dunava, zgrada Parlamenta koja je jedna od najvećih u svetu, Trg Heroja, prelepi široki bulevari Andraši i Rakoci… Ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava”. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

BUDIMPEŠTA
4 DANA/ 1 NOĆENJE

05.04./07.04.2024. -74e
19.04./21.04.2024. – 69e
02.05./04.05.2024. – 78€

Polazak autobusa iz Kruševca, Trstenika,  Vrnjačke Banje, Kraljeva, Čačka (transfer u ceni), Kragujevca, Požarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice, bez teritorijalne doplate.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan – Polazak

Polazak u 21:00 iz Krusevca, Kraljeva, Cacka ( transfer u ceni), Kragujevca, Krusevca, Pozarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.Dan Budimpešta

Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim časovima. Fakultativno odlazak u panoramsko razgledanje grada (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Pariska robna kuća, Novi Budim-Ribarske kule, crkva Svetog Mateje, Citadela na brdu Gelet, Kraljev dvorac). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje.

3.Dan – Budimpešta – Sent Andreja – Srbija

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Nakon toga, odlazak na fakultativni izlet – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte.

3.Dan – SRBIJA

Dolazak u na mesto polaska u nocnim satima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
 •  smeštaj u hotelu 3*+  na bazi jednog nocenja sa doruckom,  u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba sadrži tuš-wc,sopstveno kupatilo, tv)
 • usluge turističkog pratioca tokom putovanja
 • agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje sa covidom
 •  fakultativni obilazak grada uz pratnju vodiča 5 eura/ trzni centar Camponi /5 e
 •  krstarenje Dunavom 20 eura
 •  izlet do Sent Andreje 15 eura
 • Carda 35 e
 • FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 35 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Minimum za realizaciju putovanja je 45 plativih putnika.

Uslovi plaćanja

Uslovi plaćanja:

 • 40% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 50% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FKV