Title of the document Cenovnik

Južni Jadran – Dubrovnik, Trebinje, Korcula, Makarska, 2 noći


JUŽNI JADRAN – HRVATSKO PRIMORJE
sa obilaskom DUBROVNIKA i TREBINJA – Korčula i Makarska(fakultativno)
5 dana/2 noćenja – autobusom

Južni Jadran krasi egzotičnija vrsta turizma s nizom prekrasnih zaklonjenih uvalica i plaža skrivenih od znatiželjnih pogleda pa sve do svetski poznatih mondenih letovališta Hvara i Dubrovnika.
Ostrvo Korčula –
Srednjedalmatinsko ostrvo Korčula pruža se uporedo s nedalekim kopnom smerom zapad-istok. Dug je 46,8 km, prosečne širine 5,3 do 7,8 km, površine od 270 km kvadratnih i po veličini je šesto ostrvo na Jadranskom moru. Od poluostrva Pelješca deli ga Pelješki kanal, a među njima je najmanja udaljenost 1270 m.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

JUŽNI JADRAN – HRVATSKO PRIMORJE
sa obilaskom DUBROVNIKA i TREBINJA – Korčula i Makarska(fakultativno)
5 dana/2 noćenja – autobusom

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN- Polazak iz Kraljeva oko 23.00h.Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – DUBROVNIK – NEUM
U ranim jutranjim satima dolazak u Dubrovnik, grad smešten na obali Jadranskog mora, na krajnjem jugu Hrvatske. Ubraja se u jedan od najznačajnijih kulturnih i turističkih centara u jugoistočnoj Evropi. Poznat je po starom gradskom jezgru sa brojnim kulturnim spomenicima. Upoznavanje sa lokalitetima grada – Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo… Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme. Nastavka puta do Neuma, smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN – NEUM – PELJEŠAC/OREBIĆ/ KORČULA (fakultativno) – NEUM
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Pelješca i Korčule. Polazak na izlet je u jutarnjim časovima. Po obavnjanju graničnih formalnosti, vozimo se do mesta Orebić. Tokom vožnje preći ćemo na poluostrvo Pelješac preko novog Pelješkog mosta, jedne od modernih arhitektonskih atrakcija Hrvatske, i proći kroz brojna mala obalska i brdska sela, gde ćemo osetiti duh Mediterana, posmatrajući male plaže, kamene kuće, maslinjake, vinograde… Po dolasku u Orebić, ukrcavamo se na brod, koji će nas, posle kratke plovidbe, dovesti do ostrva Korčula, tj njegovog glavnog grada, istog imena. Upoznavanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme za individulno upoznavanje rodnog grada Marka Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum. Noćenje.

4.DAN – NEUM – MAKARSKA (fakultativno) – TREBINJE – KRALJEVO
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme u Neumu ili fakultativni odlazak do Makarske. Vožnja Jadranskom magistralom od Makarske. Obilazak znamenitosti i slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Trebinje. Kraće slobodno vreme u Trebinju (oko 2 sata) i polazak za Srbiju (oko 18h).

5.DAN-KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • smeštaj u hotelu „SUNCE” 4* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove – nepomenute usluge

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 sobu je 50% od cene aranžmana – NA UPIT
  Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 40 € – NA UPIT
  Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata 25 €
  Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).
  Deca do 12 godina ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Pelješac/Orebić/Korčula 40€, deca do 12 godina 30€ (minimum 25 putnika)
 • Makarska 40€, deca do 12 godina 30€

OPIS SMEŠTAJA :
HOTEL ,,SUNCE” ★★★★
Hotel Sunce poseduje otvoreni bazen i nalazi se u centru popularnog primorskog grada Neuma, na samoj obali Jadranskog mora. U ponudi su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima i balkonom sa pogledom na more ili na okolne parkove. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.Hotel Sunce se nalazi na samo par metara od plaže. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu, a mogu se takođe uz naknadu koristiti i pored bazena.Gosti mogu uživati u osveženjima iz aperitiv bara i u laganim obrocima iz picerije i poslastičarnice. Zabavni sadržaji obuhvataju noćni klub.Osoblje turističkog deska u hotelu Sunce rado će za goste organizovati posete obližnjim znamenitostima, kao što su Dubrovnik i reka Neretva.Do Aerodroma Mostar može se stići za manje od 1 sat vožnje. Na raspolaganju je besplatan hotelski parking. Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu);
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TKV