Title of the document Cenovnik

Banja Luka – 1 noćenje, polazak iz Čačka, Požege i Užica

 

Banja Luka – Krupa i Jajce (fakutativno)
2 dana/1 noćenje – autobusom

Banja Luka – grad na Vrbasu, je drugi po veličini grad Bosne i Hercegovine i administrativni centar Republike Srpske. U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na pojedine delove grada, ali i na velikom broju kulturno – istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva. Zbog mnogobrojnih zelenih površina, Banja Luka je poznata kao grad zelenila. Kažu – lepa je Banja Luka, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi kada je najlepša. U rano proleće kada ozeleni, u leto kada lipe mirišu, u jesen kada boje predivno stoje jer je svoju dušu protegao duž svojih ulica. I nema mesta i ćoška koji ne biste zavoleli samo ako jednom tuda prođete. Velika srcem, ova mirna luka prima svakoga i nudi mu najbolje od sebe. A priroda je nadarila, pa ima šta i da daje.

 

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

Banja Luka 1 noćenje sa doručkom
Krupa i Jajce (fakultativno)

Termini putovanja:Polazak iz:CENA:
06.-08.10.2023.Čačak/G.Milanovac/Ljig/Valjevo/Šabac75€
Aranžman obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom (A/C,DVD)
– 1 noćenje sa doručkom (švedski sto) u hotelu Tanja 3*,smeštaj u sobama 1/2, 1/3,
– usluge lokalnog turističkog vodiča u Banja Luci i turističkog pratioca grupe u autobusu
– razgledanje prema programu, troškove organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
– fakultativni izlet do Krupe i Jajca- 20 € (obuhvata prevoz autobusom i obilazak Jajca u pratnji vodiča)-a ne obuhvata ulaznice za: muzeje, delove tvrđave u Jajcu, platforme za slikanje na vodopadu.. minimum za ralizaciju 20 putnika
– putno zdravstveno osiguranje i individualne troškove putnika
– Doplata za 1/1 sobu 15€
– Doplate za transfere(min 2 putnika): Kragujevac, Užice-10 eura; Kraljevo, Požega-5 eura

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ČAČAK
Polazak iz Čačka u večernjim satima u 23:30h na parkingu kod Roda centra. Noćna vožnja kroz Srbiju preko Valjeva I Šapca. Nakon prelaska granice kod Badovinaca, nastavak puta kroz Semberiju i severnu Bosnu uz usputne pauze.
2. dan  BANJA LUKA
Dolazak u Banja Luku u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje znamenitosti grada koji je administrativni, politički, kulturni centar Republike Srpske u pratnji vodiča (Kastel, Krivi sat, Banski dvor, Hram Hrista Spasitelja, džamija Ferhadija, Safikadin grob, Gospodska ulica). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 13h. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan  BANJA LUKA – KRUPA I JAJCE (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme u Banja Luci do popodnevnih sati ili odlazak na fakultativni izlet do Krupe i Jajca. U Krupi možete videti čuvene slapove, prirodnu atrakciju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nastavak puta do Jajca gde se održalo Drugo zasedanje AVNOJ-a 1943. godine tokom kojeg je utemeljena buduća socijalistička Jugoslavija. Panoramsko pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča, prelepog vodopada u centru grada i tvrdjave, gde je na kratko bila i srednjovekovna prestonica Kraljevine Bosne. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Jajcu. Povratak u popodnevnim satima preko Banja Luke. Noćna vožnja i dolazak u Čačak posle ponoći.

OPIS smeštaja:
Hotel Tanja 3* https://www.hotel-tanja.com/index.html počeo je sa radom 2020. godine udaljen je od centra grada svega 15 minuta šetnje, raspolaže i sa vlastitim parkingom, besplatnim internetom i barom. Raspolaže sobama 1/2, 1/3 i 1/1 (na upit doplata 15e). Postoji mogućnost promene hotela iste kategorije.
DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE: važeća lična karta ili važeći biometrijski pasoš, za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.
Za realizaciju programa minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnka. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). Program br.47/23 od 15.8.2023.

Način plaćanja

Način plaćanja:

  • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana na dve rate
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.