Title of the document Cenovnik

Mostar – Trebinje – Dubrovnik – 2 noćenja


MOSTAR – TREBINJE – DUBROVNIK
3 dana/2 noćenja – autobusom

U oazi zelenila, u podnožju planine Leotar, nalazi se grad koji odiše duhom Mediterana i smatra se jednim od najlepših u Republici Srpskoj… Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica.

Title of the document Upit za rezervaciju

Cenovnik

MOSTAR – TREBINJE – DUBROVNIK
3 dana/2 noćenja – autobusom
Hotel Student/Medijum/Amikus 3*

11.04./15.04.2024. – 78e
30.04./04.05.2024. – 85e

Cena sa polaskom iz Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Vrnjačke banje, Kruševca, Požege, Užica

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN – MOSTAR Sastanak putnika oko 01 h . Noćna vožnja kroz Srbiju prema Mostaru uz usputne pauze po potrebi grupe .Dolazak I obilazak Mostara, grad poezije. Gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu. Kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Stari grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama – remek delo islamske arhitekture: Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija su najpoznatiji spomenici grada.Smestaj u hotel . Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno do Grada Ljubuškog. Tu se nalazi jedinstvena prirodna lepota koju je izgradila voda reke Trebižat, prolazeći kroz krečnjačke terene i taložeći sedru. Prema rečima brojnih posetilaca hvaljena kao jedna od najlepših prirodnih atrakcija, vodopad Kravica je prepoznatljivi simbol Ljubuškog i Hercegovine. Nadmorska visina reke Trebižat ispod vodopada iznosi 28 metara, dok je iznad vodopada 54 metra.Vodopad na vrhu ima oblik polukruga širokog oko 120 metara, a sastavljen je od sedre. U letnjem periodu zbog nižeg vodostaja u bazenu ispod slapa je moguće kupanje i uživanje u vodenim sportovima. U svako doba godine zbog velikih promena u vodostaju i naravno promeni vegetacije vodopad Kravica pruža različita i jedinstvena iskustva.Povratak u hotel.

2.DAN MOSTAR -DUBROVNIK Doručak. Slobodno vreme ili . Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Slobodno vreme.

3.DAN MOSTAR – TREBINJE Dorucak Fakultativni odlazak u Trebinje u prepodnevnim satima . Panoramsko razgledanje grada i obilazak fakultativno Hercegovačke Gračanice– duhovnog kompleksa na brdu gde je sahranjen Jovan Dučić uz fascinantan pogled na Trebinje i Hercegovinu, pogled koji je inspirisao pesnika i koji će Vam se urezati u sećanju .Sledi polazak na veliko razgledanje grada u pratnji vodiča starim ulicama grada: Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad – Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine, fotografisanje pored Anđelkine kapije i ispred spomenika Dučića. Povratak u popodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
• smeštaj u hotelu U Mostaru dve noci hotel 3 * 1/2 i 1/2+1,nocenje sa doruckom,
• obilazak prema programu putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• Cena aranžmana ne obuhvata:
boravišna taksa 1.50 e PO NOCI UKUPNO 3 E) koja se placa hotelu.
• sve ostale nepomenute usluge
• ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
boravišna taksa po noci po osobi 1.5 e koja se placa hotelu.
• doplatu za jednokrevetnu sobu – 30 €

FAKULTATIVNI PROGRAMI – PAKET IZLETA:

* fakultativni izlet do Vodopada 20 € ( cena obuhvata, prevoz, vodiča, ulaznice)
* Izlet Trebinje – 15 €
* Manastir Tvrdos i Hercegovačka Gracanica – 5 €
*fakultativno Dubrovnik 20 €
*fakultativna voznja brodom 10 €

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova , organizacije ino partnera Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija organizator aranzmana Feniks tours putovanja ne snosi odgovornost I nema uticaj na cenu fakultativnih ulaznica. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta ino partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner

ARANŽMAN PUTOVANJA JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

Način plaćanja

Način plaćanja:

  • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana.
  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Fkv